52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Coneixes els teus drets?

Diversos centres civics
21, 27, 28/11 i 14/12/2023
  • Divulgació

Una xerrada de l’Institut de Drets Humans de Catalunya

Saps quins són els drets humans i els deures que comporten? On es recullen? On es pot reclamar quan es produeixen violacions? Dins la quotidianitat, s’exerceixen els drets humans i els deures que comporten. Uns drets que es poden veure vulnerats i que s’ha de saber com actuar per defensar-los.

La Xarxa de Centres Cívics de Barcelona acull la conversa Conoce y defiende tus derechos (la sessió és en castellà) que promou l’Institut de Drets Humans de Catalunya. La xerrada es planteja com un espai per parlar sobre els drets i els deures de les persones que viuen a Barcelona. Conèixer els drets humans és el primer pas per exigir-los.

La mateixa xerrada passarà pel CC Drassanes (27/11 – 17.30 h), pel CC Cotxeres Borrell (28/11 – 18.30 h) i pel CC Barceloneta (14/12 – 19.00 h), a més de la Biblioteca Francesca Bonnemaison (21/11 – 18.30 h).

El ponent és Karlos Castilla Juárez, advocat per la Universitat Nacional Autònoma de Mèxic i doctor en Dret per la Universitat Pompeu Fabra. Va ser sotsdirector de Litigi Internacional en Drets Humans de la Secretaria de Relacions Exteriors de Mèxic. Professor associat i integrant de grups de recerca en temes de migració, igualtat-no discriminació-interseccionalitat, sistemes internacionals de drets humans i dret constitucional a la Universitat de Barcelona, Universitat Pompeu Fabra i Universitat Oberta de Catalunya.

Per a més informació, consulteu el web de l'IDHC.

Activitats relacionades