52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Contado por ellas, republicanas y antifascistas

Aquesta activitat forma part del projecte en xarxa:
CC Cotxeres Borrell
04/06/2021 - 19.00 h
  • Teatre

Aquestes propostes ja han passat

Teatre documental

A partir d’entrevistes i de documentació recollida, l’espectacle ens parla de la vida en els refugis durant els bombardejos, la vida de les dones en les presons, les dones treballadores en la postguerra, les represàlies, les fosses comuns, l’exili.


"A la meva besàvia la van ficar en una presó durant dos anys a sis-cents quilòmetres de casa. Va haver de deixar soles a les seves tres filles. Contado per ellas és una peça de teatre documental creada a partir de la recerca i documentació de la vida de dones - testimonis reals que van viure la guerra. Dues d’elles són de Castelló, on he nascut, i les altres dues de Bizkaia, on visc ara."

Aquests espectacle és un homenatge a les dones que van patir la guerra civil, la postguerra i el franquisme. A partir d’entrevistes i de documentació recollida, l’espectacle ens parla de la vida en els refugis durant els bombardejos, la vida de les dones en les presons,la dona treballadora en la postguerra, les represàlies, les foses comuns, l’exili.


Col·loqui postfunció a càrrec de Bea Insa i Jordi Barra Paniello, historiador, escriptor i divulgador cultural.

Contado por ellas, republicanas y antifascistas de la Cia Bea Insa 50'
Creació, direcció i interpretació: Bea Insa
Mirada externa: Ángel Mirou
Fotografia i vídeo: Ángel Mirou
Disseny llums i vestuari: Patxi Pasqual
Vestuari: Isaura Mirou
Producció: La Pacheca Collective

És indispensable reservar plaça per a qualsevol activitat. Ho podeu fer des del web de cada equipament, uns dies abans de la proposta. Recordeu que la pandèmia ha obligat a reduir les places disponibles. Si teniu entrades i finalment no podeu anar-hi, anul·leu la reserva per tal que altres persones puguin accedir-hi. Aquí us expliquem com fer la reserva i la devolució.

Activitats relacionades