52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Coronavirus World Congress

CC Convent Sant Agustí
Fins al 31/12/2020
  • Art i exposicions

Què pot fer l'art en el món en pandèmia?

Si d'aquí a uns anys mirem enrere i ens fixem en l'any 2020, de ben segur que la pandèmia mundial tindrà un capítol destacat. Un fet d'aquesta envergadura per força deixarà empremta a tothom qui l'hagi viscut.

Però més enllà de les conseqüències psicològiques, quina influència i recorregut tindrà en les expressions artístiques del futur? Quines novel·les s'escriuran inspirades en aquests temps? Hi haurà pel·lícules i sèries que beuran directament dels mesos de confinament? Veurem peces de dansa o teatre on ens identificarem plenament amb els personatges i les situacions? I en el món de les arts plàstiques, serà l'inici d'un estil característic?

Quines percepcions es té des del món de l'art després de set mesos dins d'aquesta nova realitat que sembla extret d'un relat distòpic? Això és exactament el que s'exposa ara al CC Convent Sant Agustí. Disset artistes que van respondre a la crida del col·lectiu del Poblenou Pentáculo Escultores s'expressen mitjançant l'escultura, la pintura i la perfromance fins a final d'any. El dia 19 de novembre hi ha una visita guiada entre les 16.30 h i fins a les 20.00 h.

Pentáculo Escultors és un col·lectiu d’artistes transdisciplinari que treballen amb especial enfocament en el desenvolupament de l’escultura tradicional i contemporània abastant des de la recerca a la producció, passant per la difusió artística.

Aprofiteu la visita per veure la projecció 1+1+1... Bolloisla de la Blanca Arias en el marc del Loop Festival. És una proposta de contra-urbanisme utòpic queer materialitzada en un videojoc. Només fins al vint-i-dos de novembre!

Activitats relacionades