52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Cultura a la fresca de Can Castelló

CC Can Castelló
14, 27/06 i 18/07/2024
  • Música

Aquestes propostes ja han passat

Música i dansa per passar la calor

El CC Can Castelló programa un cicle de propostes de petit format per animar les tardes d’estiu. L’entorn natural del parc de Can Castelló serà l’espai ideal per mitigar la calor. Si voleu assistir-hi, només cal que reserveu entrades gratuïtes des d’aquest enllaç.

 
Gèls
14/06 – 18.30 h
La particular sonoritat del kora, un instrument africà de corda, juntament amb la guitarra i els efectes dels pedals són les peces clau de l’estil i la raó de ser d’aquest duo musical. A les seves composicions instrumentals hi predomina la força rítmica i melòdica sobre l'harmònica amb influències d'estils d'arrel afro, del blues i moderns com el pop i el jazz.

 
Admire
27/06 18.00 h
Aquesta cantant, productora, compositora, ballarina i actriu barcelonina fa música experimental passant pel dancehall i els afrobeats. Amb només 24 anys lidera completament el seu projecte musical i s'involucra en tots els processos creatius de principi a fi. El seu directe potent, juntament amb les ballarines indispensables que l'acompanyen, fan tremolar tots els escenaris on pugen. Pura energia!

 
Boscúria
18/07 - 19.00 h
La tercera i última proposta va a càrrec del duet VorAigua, format per en Paul Perera al piano i la Muntsa Moral a la veu, que convida a endinsar-se a l'ànima del bosc a través de poesies i tradicions populars. Boscúria s’impregna de la natura en tota la seva esplendor. Aquest treball del duet és una crida a deixar-se endur per l'aire fresc, a descobrir els misteris de les mines fosques; és una fusió entre les ombres i la llum de bosc.

Activitats relacionades