52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Degon crea una obra en directe

CC Cotxeres Borrell
08/05/2019 i fins al 12/06/2019
  • Art i exposicions

La façana del CC Cotxeres Borrell canvia de cara

Big city worms (Jay Bisual, 10/10/2018), Sacred waters (Ivan Floro, 14/11/2018), Azar (Margalef, 12/12/2018), Perspectivas y vacíos (Anna Taratiel, 09/01/2019), Veïnes (Núria Toll, 13/02/2019), Juntes ens divertim, juntes ens protegim (Flavita Banana, 13/03/2019) i Tommy (Cristina Lina, 10/04/2019) són les set obres que s'han pogut veure a la façana del CC Cotxeres Borrell des de la primera intervenció al mes d'octubre de l'any 2018. La vuitena, encarant ja les darreres peces creades en directe i exposades al carrer, serà l'obra del dissenyador audiovisual Degon.

Ibran Trassierra va néixer a Vic, prop de Barcelona, el 1985. És dissenyador audiovisual, cofundador de Device Studio i la meitat de la banda de post-rap JUDDER. Pinta a l'espai públic des del 1999 sota el pseudònim Degon, una combinació de lletres que li agradaven quan tenia 14 anys. Conscient del pes creixent de les xarxes socials i d'internet, aprofita l'entorn digital on es visualitzen les seves obres per experimentar amb tècniques com al chroma o les petites animacions. D'aquesta manera, pot completar les seves intervencions més enllà de l'espai físic. Podreu veure la seva obra de graffitti fins al mes de juny, quan una capa de pintura cobreixi la peça i doni pas a la següent intervenció.

El seguit d'intervencions a l'aire lliure sorgeix del projecte 12+1 de la Fundación Contorno Urbano, la iniciativa que pretén convertir els carrers en espais d'exhibició d'art, com si fossin una galeria més. Al cap de l'any, el CC Cotxeres Borrell acollirà una exposició mostrant els processos de creació de la dotzena d'obres. A causa de la seva naturalesa fugaç, les obres en si no formaran part de la mostra.

Així que ja ho sabeu, si voleu participar en una experiència única i fugissera, passeu per la cruïlla entre els carrers Viladomat i Marquès de Campo Sagrado abans una capa de pintura blanca no faci desaparèixer per sempre més en Tommy de la Cristina Lina.

Si voleu veure algunes imatges de les intervencions passades, podeu visitar l'àlbum fotogràfic.


Green street art és un mural interactiu que cal completar amb l'ús del mòbil a través de l'app "Emotions AR".

Activitats relacionades