52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Desclassificats

CC Urgell
22, 29/11 i 13/12/2018
 • Música

O quan la clàssica es troba amb el pop i la cançó d'arrel

El CC Urgell estrena un nou cicle format per recitals de música clàssica que fusionen i integren altres estils com el pop, la cançó d'autor o la música d'arrel.

I és que els humans tendim a posar etiquetes i classificar el món que ens envolta per fer-nos més còmode la seva comprensió. Molt sovint, però, les simplificacions en el món de la música no serveixen per a certes formacions que desafien la normativa amb la mescla d'estils. I no per això el resultat final és menys interessant. Aquesta és la base dels tres concerts Desclassificats de novembre i desembre:

Lanz bass
22/11 – 19.30 h
Quartet de contrabaixos nascut del projecte Vozes de Nou Barris. Un grup de noies en una formació poc convencional que interpreta temes pop o grunge amb estil clàssic per sorprendre i moure emocions. El seu repertori passa per la fusió de diferents estils entre el clàssic, el modern i el contemporani. Elles són la Laura Castanyer, la Naomi Ramírez, la Zaira Escamilla i l'Allison Baidal.

Pau de Nut
29/11 – 19.30 h
Amb un violoncel i la veu com a segon instrument, en Pau de Nut, músic, cantant, compositor, actor i titellaire, és un one-man-show musical, amb un repertori que acull més de quatre-cents anys d'història de la música. Des de John Dowland (s. XVI) a Björk, des de Mozart fins Lou Reed, de Juan del Encina (s. XV) a Radiohead…

Ljubica Bukvic & Yehosuá Escobedo
13/12 - 19.30 h
L'originalitat d'aquest projecte rau en la instrumentació del duo, el repertori triat i en el contrast d'estètiques entre els dos mons d'on provenen els músics: Sèrbia i Mèxic. La combinació de la guitarra de la Ljubica Bukvic amb la percussió d'en Yehosuá Escobedo aporta una original forma d'interpretar obres de Feliu Gasull, Atanas Ourkouzounov o Leo Brouwer amb arranjaments propis.

Podeu reservar-ne entrada, gratuïta, a partir del dilluns de la setmana corresponent al concert, des del taulell del centre o en línia des d'aquest enllaç.

Activitats relacionades

 • Circ, teatre, dansa, música i una pel·lícula

  On:
  CC Ateneu Fort Pienc, CC Casa Golferichs, CC Cotxeres Borrell, CC Casa Elizalde, CC Sagrada Família i CC Urgell
  Quan:
  Del 15 al 19/07/2019
 • Descobriu els indrets més bells del planeta sense sortir de Barcelona

  On:
  CC Trinitat Vella
  Quan:
  Dijous: 11 i 18/07/2019
 • El CC El Sortidor impulsa l'aprofitament alimentari

  On:
  CC El Sortidor
  Quan:
  09, 11, 17 i 18/07/2019