52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Descobreix tres Amazones de la música

CC Albareda
01, 15 i 22/03/2024
  • Música

Aquestes propostes ja han passat

Torna el cicle musical del CC Albareda de grups liderats per dones

Segons la mitologia grega, les amazones eren una antiga nació llegendària de guerreres formada només per dones. Actualment, el terme es fa servir per definir dones fortes i independents i és aquest concepte mateix el que defineix el cicle que cada mes de març retorna al CC Albareda.

Al voltant del 8M, el Dia Internacional de les Dones, tres formacions musicals amb un fort caràcter femení mostren el seu talent a l’escenari del Poble-sec. Com a intèrprets, sí, però també com a creadores, productores, gestores... De la necessitat de crear nous referents en tots els estils musicals, sorgeix un any més aquest cicle.

 
Kris Tena
01/03 – 20.00 h
Cantautora i guitarrista emergent nascuda a Barcelona. “Música des del cor, a vegades trista, però més aviat real” diuen d’ella. Presenta un univers on l’oient, lluny d’aferrar-se a grans promeses i ritmes, es deixa portar pel dubte fèrtil que ens manté vulnerables i amb els ulls ben oberts i expectants. Concert inclòs dins el Barnasants.

 
Carlota Flanêur
15/03 – 20.00 h
Uncertainty, el seu primer disc, explora totes les formes, les maneres, els angles i els colors del pop, oferint un resultat extraordinari i brillant, amb cançons que freguen la perfecció, que es claven en la memòria i que t’introdueixen en un univers de fantasia. Actuació inclosa dins el circuit Barcelona Districte Cultural.

 
Ruïnosa y las strippers de Rahola
22/03 – 20.00 h
El senyal d'identitat d’aquest grup de subnopunk travesti de Barcelona és la mescla de la performance i l'estètica del món drag amb el so i identitat punk, indie i rock. En sorgeix un espectacle elèctric, energètic i molt teatral, amb maquillatge esperpèntic i lletres iròniques sobre la comunitat LGTBIQ+, la política o la religió. També s’emmarca en el 15è Barcelona Districte Cultural.

Activitats relacionades