52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Dia mundial de l’escolta

CC Convent Sant Agustí
18/07/2019
  • Ciència i tecnologia
  • Divulgació
  • Rutes i visites

Com sona el barri?

Si pareu bé l’orella, què sentiu? Quins sons ens envolten en el dia a dia que passen desapercebuts? Com sona la plaça, el vostre barri, l’escala, casa vostra? Com varia si és de nit o de dia? Som conscients de tot el brogit i com aquest dóna personalitat als carrers i altres espais on convivim?

Amb aquestes i altres preguntes a l’aire, el Grup d’Exploracions de l’Entorn Sonor (GEES) i el CC Convent de Sant Agustí organitzen diverses activitats el 18 de juliol, amb motiu del Dia Mundial de l’Escolta celebrat a tot el món sota els auspicis del World Listening Project. Consistiran en sessions d’escolta, gravacions de camp, passejos, xerrades i actuacions. El tema d’aquesta edició és "Listening with..." de l’artista internacional Annea Lockwood.

A partir de les 10.00 h, el GEES us convida a fer una passejada d’escolta pels voltants del convent de Sant Agustí. A la tarda, podeu visitar la Sala d’Escolta Real amb les gravacions recopliades a la convocatòria oberta, a partir de les 18.00 h hi haurà una taula oberta per parlar dels diferents aspectes relacionats amb l’escolta i l’enregistrament de camp o de la importància del so a la vida quotidiana i, per tancar el dia sonor per antonomàsia, les actuacions musicals seran a partir de les 19.00 h.

El divendres 19 s'obrirà la Sala d'Escolta Virtual al web de l'equipament de Ciutat Vella, on hi trobareu tots els sons registrats. Aquí teniu la Sala d'Escolta Virtual que la GEES ha oberta amb les peces rebudes a la convocatòria.

Activitats relacionades