52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Divendres en escena i matinals en família a la Sala Pepita Casanellas

CC La Casa del Rellotge
07, 12/04, 05, 10/05, 02 i 07/06/2024
  • Circ
  • Dansa
  • Familiar
  • Música
  • Teatre

La sala annexa del CC Casa del Rellotge ja ha acabat les obres

Les arts escèniques tornen a omplir de vida la Sala Pepita Casanellas, després de les obres que l’han mantinguda tancada durant uns mesos. Així doncs, els cicles de Divendres en escena per al públic adult i les Matinals en família dirigides a la mainada retornen a l’escenari habitual amb aquestes propostes:

 
Sóc la teva físicah
07/04 – 12.00 h
Qui digui que la física és avorrida no ha vist mai l’espectacle d’Oriol Borràs que combina ciència i les arts circenses! Un personatge absurd i excèntric demostra les lleis de Newton amb quatre pilotes de tenis o explica la superposició quàntica esquivant tot de partícules amb la roda cyr.

 
Sortida d’emergència
12/04 – 20.00 h
Si els homes segueixen el mite de Peter Pan, potser les dones cauen dins del mite d'Alícia, debatent-se entre la voluntat de respectar patrons de gènere i la curiositat de descobrir el món alternatiu de les meravelles. Una peça de dansa i vídeo-mapping amb una actriu performativa i un titella per a relatar, d'una forma visual, els diferents rols de la dona en l'època contemporània.

 
Les frikis
05/05 – 12.00 h
L’Hugo i la Hilda són una excèntrica i esbojarrada parella que combinen clown, circ, màgia i comèdia. Ella té un talent natural per brillar a l'escenari, però també embolica la troca cada dos per tres. Ell és meticulós, optimista i malgrat la por de fer el ridícul, aguanta estoicament les catàstrofes que passen a l’escenari. Només l'amor salvarà la parella de sortir vius d’un espectacle accidentat i caòtic. Forma part de la segona Setmana friki del barri de la Marina.

 
El planeta perdut
10/05 – 20.00 h
Titelles de taula i teatre d’objectes a càrrec de la cia. La Bayka. Un món fantàstic, un lloc preciós que conviu amb el caos, la vida i la destrucció: un edèn en constant equilibri precari. Un espectacle que, des de l'emotivitat i l’estètica, planteja una crítica a la relació de la nostra civilització amb la natura.

 
Blauró
02/06 – 12.00 h
Coneixeu el poble al nord de Catalunya on tan sols passa el tren una vegada a l'any, coincidint amb lluna plena? Blauró, el poble que només coneix dos colors. Un espectacle de titelles de taula a càrrec de la cia. La Boia Teatre que fixa la mirada en el gènere i la identitat.

 
Concert simfònic de festa major
07/06 – 20.00 h
La darrera proposta és el concert simfònic a càrrec de l’Orquestra Amics de la Música coincidint amb la Festa Major de la Marina, que se celebra per Sant Joan. L’orquestra amateur, mig simfònica i mig big band, la formen una quarantena d’instrumentistes.

 
Com sempre, les entrades són gratuïtes i només cal reservar-ne uns dies abans des dels enllaços anteriors.

Activitats relacionades