52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Documental del mes: Los Reyes

Auditori Sant Martí, CC Casa Elizalde i CC Ateneu Fort Pienc
13, 18 i 27/06/2019
  • Cinema

Una mirada canina

A la ciutat de Santiago de Xile, hi ha l'skatepark més antic del país. Va ser el primer d'alt nivell que es va obrir al públic i amb accés gratuït. Construït al Parque de los Reyes l'any 2005, és considerat un dels 25 millors espais per practicar l'skate del món. Cada dia, una bona colla de joves amb patinets i planxes es troben per lliscar entre els 5 bowls de diverses mides, escales i rampes.

Però els veritables reis de la pista són en Fútbol i la Chola, dos gossos que viuen nit i dia a Los Reyes, contemplant els salts i empaitant pilotes. I entre ollies, flip tricks, bigspins i altres moviments del monopatí de fons, els usuaris de la pista d'skate van desgranant les seves històries quotidianes, vides més o menys envitricollades, mentre el Fútbol i la Chola s'ho escolten impassibles.

El resultat del documental és el retrat que Bettina Perut i Iván Osnovikoff, directors del film, fan d'aquest microcosmos tan particular des del punt de vista d'una parella de gossos. Totes aquestes dimensions es relacionen per crear una gran experiència cinematogràfica on, igual que una tarda patinant o prenent el sol al parc, es respira un alè de llibertat en un món estressant.

Als Centres Cívics de Barcelona, el documental del mes de juny Los Reyes el podreu veure a l'Auditori Sant Martí (13/06 – 20.00 h), CC Casa Elizalde (18/06 – 19.30 h) i CC Ateneu Fort Pienc (27/06 – 19.30 h). L'entrada és gratuïta en els tres casos i per assistir a les projeccions del CC Ateneu Fort Pienc i del CC Casa Elizalde cal reservar plaça prèviament des dels webs de cada centre.

Activitats relacionades