52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Documental del mes: Robots

CC Ateneu Fort Pienc, CC Casa Elizalde i Auditori Sant Martí
12, 17 i 19/11/2020
 • Cinema

Les històries d'amor del futur

L'Harmony és un robot humanoide i la nova companya d'en Chuck, un solitari nord-americà de mitjana edat. En Pepper és el nom del dispositiu que la família regala a la Sakurai, una japonesa d'edat avançada, per ajudar-la a mantenir el cap clar i sentir-se menys aïllada socialment.

Ja fa una bona colla d'anys que la tecnologia ens envolta per tot arreu. Ens ajuda en moltes tasques del dia a dia, si no és que ens ha reemplaçat directament en alguns casos, i facilita les comunicacions a distància com hem comprovat recentment.

Ara bé, la societat està preparada per fer un pas més i introduir la intel·ligència artificial en la vida de cadascú de nosaltres? Aquests humanoides són substituts de les relacions personals? I en aquest futur que s'albira, no tan llunyà com ens semblava fa uns anys, què hi guanyarem i què hi perdrem? Sabrem fer-los un lloc a casa i en el nostre cor? Aquest és el que es planteja el documental del mes de novembre.

Hi, A. I. (Hola, intel·ligència artificial) ha estat dirigit per l'alemanya Isa Willinger. Graduada en cinema per la University of Television and Film de Munic, la seva ciutat natal, ha voltat el món estudiant i treballant a Nova York i Moscou. Els seus films toquen temes de gènere, trastorns socials o els drets humans. El documental és el tercer llargmetratge que dirigeix i ha estat nominat en diversos festivals d'Alemanya, Dinamarca i els Països Baixos.

Aquest mes de novembre, excepcionalment, les projeccions són en línia. Primer passarà pel CC Ateneu Fort Pienc (12/11) i la setmana següent es projecta al CC Casa Elizalde (17/11) i a l'Auditori Sant Martí (19/11). Un cop us hàgiu inscrit a l'activitat, rebreu un enllaç i un codi per a poder veure'l des de casa.

Activitats relacionades

 • Diumenges en família al CC Casa Groga

  On:
  CC Casa Groga
  Quan:
  17/01, 21/02 i 21/03/2021
 • Una exposició fotogràfica que dóna visibilitat a aquesta malaltia neurodegenerativa

  On:
  CC Casa Elizalde
  Quan:
  Fins al 19/02/2021
 • Aquí trobareu tots els perfils de Facebook, Twitter i Instagram

  On:
  Xarxa dels Centres Cívics de Barcelona
  Quan:
  Tot l'any