52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

El CC Bon Pastor fa 30 anys!

CC Bon Pastor
18 i 19/10/2019
  • Art i exposicions
  • Familiar
  • Gastronomia
  • Música
  • Tallers

Celebra l'aniversari amb una festa familiar i una matinal participativa

L'any 1989, a la vora del Besòs, obria les portes un nou centre cívic. Situat on anteriorment hi havia un ateneu obrer, era un dels equipaments llargament reivindicat pel barri. La urbanització de la zona va néixer cap als anys vint, al voltant de les fàbriques instal·lades prop del riu. És a partir de l'Exposició Internacional del 1929, que la barriada experimenta un notable creixement amb la construcció de quasi 800 habitatges d'una sola planta, coneguts com "les cases barates". Un pla urbanístic dels anys seixanta promou la creació de més habitatges a la zona, que es densifica notablement.

De la inauguració ja en fa trenta anys i el CC Bon Pastor organitza una celebració sonada que durarà dues jornades. Els dies 18 i 19 d'octubre, el centre us convida al sarau que tindrà lloc a la plaça d'en Robert Gerhard, darrere l'equipament. La festa d'aniversari comença, com no podia ser d'altra manera, amb la preparació d'un pastís en família (17.30 h). El taller de cupcakes donarà forma a la base on bufar les espelmes. Després d'apagar-les, ballem a la plaça (18.30 h)! El grup La cucanya de colors animarà la festa amb jocs, danses i molta gresca!

L'endemà dissabte, els actes de celebració continuen amb els records, vivències i anècdotes que les entitats, veïnat i públic del centre puguin explicar a la ràdio del barri, la mítica D9ràdio. Teniu el micro a la vostra disposició entre les 10.00 i les 14.00 h. A mig matí s'inaugura l'exposició col·lectiva de fotografies (11.00 h), acompanyada d'un esmorzar popular, també hi haurà una mostra d'entitats (12.00 h) i finalment, la ballada popular de lindy hop amb Spank the baby (13.00 h), que inclou una classe oberta, tancarà l'aniversari.

Per molts anys, CC Bon Pastor i que en vinguin molts més!

Activitats relacionades