52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

El Cel del Carmel 2022

Centre Cívic Carmel
Fins al 12/06
  • Cinema

El cicle que converteix el barri del Carmel en un plató de cinema

Arriba El Cel del Carmel al Centre Cívic Carmel, el cicle que converteix el barri en un gran plató de cinema.

Cada any el centre s'omple d'activitats i propostes per descobrir, d'una manera lúdica, festiva i divertida, tot allò que envolta el món del cinema: maquillatge, vestuari, extres, producció, so, localitzacions... I els protagonistes d'aquesta pel·lícula són els veïns i veïnes, les entitats, les associacions i grups del barri, així com les persones que participen activament durant tot l'any de la vida del centre cívic.

Enguany, el cicle ens vol descobrir tot el que passa dins d'un rodatge amb les següents diferents propostes d'activitats:

Revelacions a la llum del crepuscle
27/05/2022 a les 19.30 h a la Muntanya Pelada
Xerrada-experiència. Una copa de cava, xocolata, el màgic acordió de Sophie Rouard, una posta de sol... aquest serà l’escenari per descobrir petits grans detalls del món del cinema. Amb la Cia. Buganvilia.

1, 2, 3 rodant... Per la carretera!
11/06/2022 a les 10 h

Sortida amb l'equip de localitzacions dels estudis Carmelwood. Gaudirem d’una jornada immersiva, on tot seran sorpreses i diversió. Recerca de localitzacions, dinar popular, concert de BSO i una gran fi de festa: el programa de ràdio “Ràdio Fotograma”. Amb la Cia d'interpretació del centre cívic, la Cia. Trastorners, la Cia. Buganvilia, los Beyker i No fem un trio.

Exposició: Moments del cinema que ens han canviat la vida... O no
Del 16/05 al 12/06

El cinema té grans moments i grans frases que ens poden motivar, inspirar o fer-nos reflexionar.  Però no només al cinema trobem grans sentències també en el nostre entorn més proper, les parets dels edificis, sota les lliteres o darrere la porta dels lavabos. Recull de fotogrames dels moments d’algunes de les grans frases del cinema i de més llocs.

Visca el cel i visca El Carmel!

Activitats relacionades