52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

El cel del Carmel

CC El Carmel
17, 19, 24, 26 i 27/05/2023
  • Cinema
  • Divulgació
  • Rutes i visites

Aquestes propostes ja han passat

El cicle es bolca en la postproducció

Qui diu que a Barcelona és difícil veure les estrelles? Per aconseguir-ho, només cal que pugeu fins al CC El Carmel durant el mes de maig! Fins a final de mes, l’equipament organitza el cicle El cel del Carmel i dedica una setmana a apropar el món del setè art de forma lúdica i amena. En aquesta onzena edició es vol treballar al voltant de la postproducció.

Es tractarà al taller – xerrada Experimentem amb el muntatge cinematogràfic (17/05 – 09:30 h) a càrrec de l’Aleix Fernández, director creatiu d’un estudi de producció audiovisual, a la conversa Parlem de cinema (24/05 – 18:30 h) amb el cineasta i escriptor Adrià Guxens que aborda l’evolució de la representació femenina al llarg de la història. També podreu posar en comú els vostres pensaments en el cinefòrum L’aventura de conèixer (Biblioteca del Carmel, 26/05 – 18:00 h).

Acompanyats de la màgia de l'acordió de la Sophie Rouard i amb una copa de cava a la mà o una mica de xocolata al turó del Carmel mentre es pon el sol... serà el moment ideal per la conversa Revelacions a la llum del crepuscle (Muntanya Pelada, 19/05 – 19:00 h). Parlarem amb la muntadora Núria Campabadal i el director Juanjo Giménez sobre l’equilibri entre el muntatge i la direcció i descobrir altres detalls de crear una pel·lícula.

Per segon any consecutiu, el Carmelwood fa les maletes i es trasllada fora de Barcelona per viure la gran aventura. A postpo... tornem a la carretera! (Ametlla del Vallès, 27/05 – 10:00 h) és una jornada immersiva plena de sorpreses i diversió amb la cia d'interpretació del centre cívic, la incombustible cia. Trastorners, la cia. Buganvilia i els Kowalsky. També hi participaran els Diables del Carmel que participaran en la tradicional pluja d’estels capgirada.

No us oblideu de l’exposició Sessió contínua "Postproducció i censura" que es pot veure al centre fins al 27/05. Què passa amb la idea artística quan se censura una pel·lícula? I quan es canvia l’ordre de les escenes? Veureu muntatges que fan pensar al voltant de la coherència tècnica i argumental.

Per a més informació i inscripcions, consulteu el web del CC El Carmel.

Activitats relacionades