52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

El còmic i la il·lustració a la masia

CC Can Verdaguer
Durant el confinament sanitari
  • Art i exposicions

Vint noves exposicions al CC Can Verdaguer

Com molt bé sabeu, el CC Can Verdaguer està especialitzat en les arts del còmic i, per extensió, al dibuix i a les arts plàstiques. Exposicions, concursos, tallers especialitzats, xerrades... bona part de la programació de l'equipament de Nou Barris gira entorn aquest eix.

Seguint el seu caràcter divulgatiu, enceta el cicle El còmic i la il·lustració a la masia que consta de vint exposicions. El centre ens convida a visitar-les per tal de descobrir diverses signatures del món del còmic. Les publicacions, dues per setmana, es podran veure al seu web fins ben entrat el mes de juliol.

Més d'una vintena de membres de l'Asociació Española de Caricaturistas han participat en l'exposició Caricatures enviant una paròdia d'un personatge conegut. Sou capaços d'identificar-los a tots?

Connectats és el recull d'il·lustracions del dibuixant Dani Gómez. En aquesta ocasió, el dibuixant de Sant Andreu mostra com els personatges de diversos llibres que ha editat apareixen en uns i altres, creant una cadena de connexions divertidíssima i alhora ens dóna a conèixer la seva feina.

La tercera mostra gràfica és d'un estil completament diferent. Sense allunyar-se del barri, en Raúl Cuenca ens convida a passejar per Nou Barris partint dels apunts dibuixats que ha anat prenent en les seves sortides com a urban sketcher. Descobrint Nou Barris hi reconeixem edificis, places i carrers emblemàtics del districte que prenen una altra vida, vistes sota el traç decidit d'aquest observador nat.

Finalment, mencionem l'exposició de l'artista Maga Wild City, una sèrie de personatges creats a base de tinta xinesa i aquarel·les. Unes criatures fantàstiques que deixen entreveure la part més instintiva, salvatge i incontrolable dels humans, el lligam amb la naturalesa.

Atenció a les inauguracions que vindran!

Activitats relacionades