52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

El Diversitats recorre la Ruta 66

CC Navas
17/09, 08, 15/10 i 12/11/2020
  • Música

El CC Navas posa la banda sonora al viatge

La mítica Ruta 66 dels USA recorre gairebé 4.000 km entre els estats d'Illinois i Califòrnia, passant per Missouri, Kansas, Oklahoma, Texas, Nou Mèxic i Arizona. El seu origen es remunta als anys vint del segle XX, quan els migrants travessaven el país cap a l'oest buscant una vida millor. Amb el pas dels anys ha deixat de ser una via de pas per esdevenir un mític destí turístic explorat per gent de tot el món, nostàlgics que hi busquen l'autèntic estil americà.

El nou cicle Diversitats del CC Navas posa la banda sonora al viatge entre Chicago i Los Ángeles. Deixeu-vos portar per la imaginació amb els quatre concerts d'aquesta tardor!

Els motors inicien la marxa amb l'actuació de l'Anna Blasco i en Guillem Serra (17/09 – 19.30 h) amb un repertori de clàssics i peces actuals que es mouen entre el jazz-blues i el soul. A la segona parada de la ruta hi trobareu el Poyo blues trio (08/10 – 19.30 h) amb una col·lecció de temes de gran elegància i virtuosisme fusionant gospel, jazz, blues, boogie, swing i funk&groove.

Seguiu el viatge amb els Sherman trail (15/10 – 19.30 h), una banda que interpreta des de rock al country passant pel blues, el soul o el bluegrass. Johnny Cash i The Eagles tornaran a sonar amb força! Res millor quel'icònic Hotel California de fons per arribar al final de la ruta i del cicle. White line fever band (12/11 – 19.30 h) tancarà el viatge sonor amb el més pur American rock.

Viviu-los en directe des de la sala d'actes del centre (heu de reservar les entrades al web) o bé escolteu-los en streaming des de la seva pàgina de Facebook.

Aquesta tardor, el CC Navas us proposa una bona colla de concerts més amb els cicles Viu la música, Música clàssica i les audicions comentades.

Activitats relacionades