Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

El Flamenc envaeix la Sala Sandaru amb El Dorado

Centre Cívic Parc Sandaru
Hivern 2022
  • Música

Concerts i dansa al voltant de l'Art Flamenc

El Dorado és una associació cultural que té per objectiu la implantació d'un espai estable de divulgació de l'Art Flamenc, en aquest cas, al Centre Cívic Parc Sandaru del districte de Sant Martí.

Amb aquesta finalitat organitza un programa d'activitats al centre que cobreix diferents aspectes artístics i culturals del Flamenc: concerts, conferències, cinema, exposicions o cursos, de manera que contribueixin a la difusió i coneixement del flamenc i a la inscripció amb caràcter propi al patrimoni cultural de la ciutat de Barcelona.

Aquest hivern de 2022 la Sala Sandaru es tornarà a omplir de música i dansa gràcies a aquesta societat flamenca amb concerts d'artistes del gènere com Rosario La Tremendita, Rafael Cáceres, Morenito Hijo o María Moreno.
Pots consultar tota la programació de El Dorado al Parc Sandaru fent clic aquí!

 

Activitats relacionades