52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

El Metropolitan Union Quartet canta al Resonare de Sant Martí

CC Sant Martí
11/04/2021
 • Música

Aquestes propostes ja han passat

Descobriu els cants barbershop en el segon concert del 2021

Resonare, el cicle de música clàssica del CC Sant Martí, continua el seu recorregut per la sisena edició i presenta el segon concert d'enguany, després del recital del Cuarteto Moon que va tenir lloc el passat sis de març.

També en formació de quatre, el Metropolitan Union Quartet és una proposta de música barbershop. Aquest estil es caracteritza per la textura musical homofònica que proporcionen els cants a cappella, normalment a quatre veus masculines. El seu nom prové, com es pot endevinar, d'on es va originar aquest repertori: a les barberies. Concretament, a les dels Estats Units d'Amèrica cap a la dècada de 1940.

Ells són en Martí Doñate (lead), en Daniel Morales (tenor), en Joan Mas (baríton) i en German de la Riva (baix). I les quatre veus, de vocalitat captivadora, sorprenen el públic amb acords finals potents, llisos i d'extraordinària duració.

Si voleu descobrir el barbershop a través d'aquest quartet, només cal que reserveu entrades de franc a partir del 29 de març a les 09.00 h. El concert serà diumenge 11 d'abril a les 18.30 h a l'Auditori de Sant Martí (c/ Selva de Mar, 215) i no a l'església de Sant Martí de Provençals com és habitual en el cicle.

Recordeu que hem hagut de reduir notablement el nombre de localitats i per això, si teniu una entrada i finalment no hi podreu assistir, retorneu-la per tal que altres persones puguin accedir-hi. Aquí us expliquem com fer la reserva i la devolució.

Activitats relacionades

 • Tanit Plana retrata l'adolescència

  On:
  CC Can Basté, CC Joan Oliver - Pere Quart i CC La Casa Elizalde
  Quan:
  Fins al 31/12/2021
 • Es presenta la primera mesura de govern del pla 'Fem cultura'

  On:
  Xarxa de Centres Cívics de Barcelona
  Quan:
  Fins al 31/12/2023
 • Aquí trobareu tots els perfils de Facebook, Twitter i Instagram

  On:
  Xarxa dels Centres Cívics de Barcelona
  Quan:
  Tot l'any