52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

El Raval és verd!

CC Drassanes
05, 08, 19, 25/06 i 07/07/2019
 • Ciència i tecnologia
 • DIY
 • Rutes i visites
 • Tallers

Visites i tallers sostenibles

Despertar consciències sobre la cura del medi ambient és un dels objectius del cicle #ElRavalÉsVerd! que el CC Drassanes organitza cada trimestre. Tallers, visites i excursions marquen les activitats dels mesos de juny i juliol.

Com habitualment, al taller d'horticultura aprendreu a fer créixer un esplendorós l'hort urbà seguint els consells de l'expert Manel Font. El monogràfic Sembra un jardí a casa (05/06 – 18.00 h) us donarà les eines per conrear verdures, fruites i hortalisses de temporada. A més a més de conèixer com sembrar, plantar i conrear tomaqueres a casa.

Seguint amb els tallers i la filosofia del Fes-ho tu mateix, l'associació Zero Waste Bcn proposa un curs per evitar els embolcalls de plàstic i aprendre a fer uns food wraps (19/06 – 18.00 h) reutilitzables de tela. Al cap d'uns dies podreu elaborar alguns productes de neteja saludable i sostenible (25/06 – 18.00 h), evitant els químics i els envasos d'un sol ús.

La descoberta trimestral us porta a conèixer El cicle de l'aigua a la ciutat (08/06 – 10.00 h). Organitzat per la Fàbrica del Sol, podreu baixar fins a l'únic tram de les clavegueres de Barcelona que es pot visitar i aprendre com funciona la xarxa que garanteix la higiene i la salut pública.

Finalment, ja al mes de juliol i sortint de la ciutat, hi haurà l'excursió Camins en la natura (07/07 – 09.30 h). La sortida, que va des de Montcada a Barcelona recorrent un tros per Collserola, passa per la reserva protegida de Can Catà i pel corriol de Sant Iscle. Aquesta ruta és de 12 quilòmetres i dura aproximadament 3 hores i mitja.

L'agenda #ElRavalÉsVerd! d'estiu del CC Drassanes és completament gratuïta, només cal que us apunteu prèviament passant un dia per l'equipament de Ciutat Vella, telefonant al 934 412 280 o bé enviant un correu electrònic.

Activitats relacionades

 • Alguns centres no tanquen a l'agost

  On:
  Centres Cívics de Barcelona
  Quan:
  Fins al 26/08/2019
 • És el pla que impulsa programes de disseny i moda

  On:
  CC Joan Oliver - Pere Quart
  Quan:
  Tot l'any
 • Alguns centres no tanquen a l'agost

  On:
  Centres Cívics de Barcelona
  Quan:
  Fins al 26/08/2019