52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Els sons de la Carbonera

CC Albareda
20, 27/01 i 03/02/2023
  • Música

Aquestes propostes ja han passat

Què es cou als bucs d’assaig del CC Albareda?

És hora de conèixer què sona setmana rere setmana als bucs d’assaig del CC Albareda, un dels equipaments més musicals de la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona. Fruit de les convocatòries que s’obren al llarg de l’any, els grups poden polir els temes que, per fi, presentaran ara davant del públic dins del cicle que es coneix com La Carbonera.

 
Malánima
20/01 – 20:00 h
Artista menorquí que es troba en un punt entremig entre la cançó d’autor i la música electrònica. S’acompanya de guitarra elèctrica, espanyola i beats i crea una atmosfera que es complementa amb les projeccions audiovisuals i cors d’Iris Medina.

Polyklyn
27/01 – 20:00 h
Power duo punk. Trenteenagerisme ebrenc a Barcelona. Un grup que hauria d’haver estat creat a l’adolescència, però com que mai és tard, ho ha fet a la trentena. Les seves lletres van des de la descripció de situacions quotidianes i personals a renecs sobre allò que creuen injust. Especialistes en crits i soroll.

Nihan Devecioglu & Sasha Agranov
03/02 – 20:00 h
Un viatge musical divers i intercultural de sons i cançons teixit a través de la poesia i la trobada humana. Música tradicional i original en hebreu i turc, editada i recomposta amb la veu i loop de Nihan Devecioglu i al violoncel i efectes electrònics de Sasha Agranov.

 
La música d’aquest hivern a l’equipament del Poble-sec no s’acaba aquí! Consulteu el cicle Amazones, vinculat a les activitats al voltant del 8 de març, així com una bona col·lecció de concerts en col·laboració amb festivals de la ciutat, conferències, documentals, exposicions i tallers per viure la música des de tots els punts de vista possible.

Activitats relacionades