52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Els tallers d'hivern començaran a impartir-se en línia des de casa

Xarxa de Centres Cívics de Barcelona
Fins al 31/03/2021
  • Tallers

Tornaran a ser presencials tan bon punt sigui possible

Seguint les indicacions vigents del Pla Territorial de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) establertes veient la situació epidemiològica a Catalunya i que busquen reduir la interacció social així com restringir la mobilitat tant com sigui possible, les activitats formatives d'aquest hivern començaran impartint-se en línia com a mínim durant les setmanes vinents en què es preveu que la situació epidemiològica serà de risc alt.

Tenim la ferma voluntat de passar-los a format presencial així que les circumstàncies ho permetin. Mentre no pugui ser, seguim acompanyant-vos des de l'altra banda de la pantalla! Aquests últims mesos de pandèmia ens han servit per a adquirir un ampli bagatge en les eines tecnològiques i hem fet un gran esforç per adaptar-nos-hi, fet que permet oferir-vos una formació en línia de qualitat.

Per a qualsevol dubte o aclariment al voltant de les formacions des de casa us podeu adreçar al vostre centre. En el cas que algun taller no pugui passar-se al format a distància, el curs quedarà ajornat per a més endavant. Per tal d'adaptar-nos a les noves situacions que es puguin donar, es treballarà per a flexibilitzar els períodes d'inscripcions durant tot el trimestre.

De ben segur que necessitareu un programa de conversa en línia dels que s'han popularitzat els darrers temps i que podreu fer servir des de mòbils, tauletes digitals, portàtils o ordinadors de sobretaula.

Si teniu alguna dificultat, us facilitem un seguit de guies per fer-vos més fàcil el retrobament digital. Si es fan en Zoom, mireu el tutorial en vídeo del CC Besòs o la guia en PDF que ha elaborat el CC Teixonera. Si les trobades són amb el Jitsi meet, el CC Besòs té un vídeo explicatiu la mar d'aclaridor i el CC Convent Sant Agustí ens facilita unes explicacions en PDF per a fer trobades amb el Whereby. En canvi, si la plataforma que es fa servir és la Google Meet, podeu seguir les explicacions del CC La Farinera del Clot.

 

La programació d’espectacles i exposicions les podeu gaudir de forma presencial

Per altra banda, la programació cultural (arts escèniques, música, projeccions audiovisuals i exposicions) es manté, com fins ara, als centres seguint estrictament les directrius previstes en els Plans de represa del sector cultural: arts escèniques i musicals del 21 de setembre de 2020.

Activitats relacionades