52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Es reinicia el 7è Barcelona Districte Cultural

Diversos centres cívics
Fins al 21/11/2020
 • Cinema
 • Circ
 • Dansa
 • Familiar
 • Música
 • Teatre

Es reprogramen fins a seixanta funcions ajornades

La setena edició del circuit Barcelona Districte Cultural torna a voltar pels Centres Cívics de Barcelona recuperant algunes de les funcions ajornades a causa de la pandèmia mundial.

A partir del divendres 4 de setembre i fins a final de novembre, els nostres espais escènics i auditoris tornaran a acollir una nodrida programació del cicle que, com sempre, ofereix una àmplia oferta de concerts, teatre, circ, dansa i cinema documental i familiar.

Noms com Marc Parrot, Anna Colom, Joina, Enma Fernández són alguns dels que retornen als escenaris mentre que la cia. Eléctrico 28 s'estrena amb Full House, l'espectacle teatral que no va tenir l'oportunitat de debutar al setè Barcelona Districte Cultural.

La cartellera teatral es completa amb Akelarre de The Feliuettes, Assassinat al club de la cia. Impro Barcelona, el musical Bollywood, Bombay, Barcelona, en Marcel Tomàs amb El comediant, la cia. El fil vermell que recupera El mal morir i el dilema Negrata de merda que planteja La Pulpe Teatro. Per al públic familiar podrue tornar a veure Baobab: un arbre, un bolet i un esquirol de la cia. La Pera Llimonera i el clàssic El silenci d'Hamelín revisat pels Farrés Brothers

Teniu l'oportunitat de recuperar les tres propostes de circ d'aquesta edició, Ni cap ni peus creada per la cia. Circ Vermut, Rojo que interpreta la Mireia Miracle i YeORBAYU de la cia. Vaques, amb noves funcions, així com d'Àer, l'espectacle de dansa de la Laia Santanach.

D'actuacions musicals hi trobareu el Refugi d'en Marc Parrot, la Cayana de l'Anna Colom, el rap Companyes de la Joina, el concert Hey chico!! de l'Enma Fernández, el Laboratori sonor de l'Aupa Quartet o les eclèctiques UNA y el universo. No ens oblidem del concert familiar Per un instant de la cia. Xirriquiteula & La Tresca ni dels Bitxos raros de la Núria Total.

També arrenquen les sessions cinematogràfiques del Petit Kinousaure Cançons per a infants i bestioles i les de El vent entre les canyes, així com els curts del Petit Cineclub Zog, dracs i heroïnes i noves projeccions del llargmetratge d'animació Wolf children. El cinema documental musical, en col·laboració amb el Festival In-Edit també recupera la programació de les cinc pel·lícules que van quedar pendents.

Totes les propostes són gratuïtes, només cal que reserveu entrada des del web del centre en qüestió. Com que s'ha reduït l'aforament, si teniu una reserva feta i finalment no la fareu servir, si us plau, retorneu-la per tal que altres persones puguin accedir a l'espectacle. Aquí trobareu com fer-ho.

Activitats relacionades

 • La mostra itinerant s'exposa a diversos centres cívics

  On:
  Diversos centres cívics
  Quan:
  Del 22/09 al 30/07/2020
 • Una edició amb cinquanta-set propostes

  On:
  Diversos centres cívics
  Quan:
  Del 10/02 al 29/05/2021
 • Un somni anomenat Europa

  On:
  CC Casinet d'Hostafrancs, CC La Casa Elizalde, CC Pere Pruna i CC Navas
  Quan:
  Del 13/04 al 15/05, del 08/06 al 23/07, del 07 al 29/10 i del 01 al 31/12/2021