52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Escoleta de cultura

CC Can Clariana Cultural
Deu sessions, estiu 2020
  • Circ
  • Dansa
  • Música
  • Teatre

Aprèn les bases del teatre i de la dansa

El CC Can Clariana Cultural ha apostat, des del seu inici, per les arts escèniques. A l'equipament de Sant Andreu, no només hi podeu trobar espectacles de totes les disciplines possibles des de la seva sala privilegiada amb vora cent cinquanta localitats, sinó que un dels objectius principals és fomentar la creació a través de les residències.

Ara fa un pas més i engega un petit seminari en línia per treballar la mirada del públic. A partir de deu càpsules breus, es donaran les bases per fer més entenedora i profunda l'experiència cultural dels espectadors.

Concha Milla, actriu, dramaturga i directora teatral que ha deixat petjada en el seu pas pel CC Can Clariana Cultural, és l'encarregada d'explicar-nos totes les disciplines artístiques que formen part de qualsevol peça dramàtica, un seguit d'elements que s'han de mirar en un conjunt. La primera càpsula parla del text dramàtic, la setmana següent tractarà la interpretació, l'altre divendres parlarà de l'escenografia i el vestuari, mentre que la sessió posterior seran la il·luminació i l'espai sonor els elements a tractar. Finalment, el bloc de teatre es clausurarà amb el clip breu de la importància de la direcció.

Després de les arts teatrals, el CC Can Clariana Cultural ens apropa la dansa. El ballarí i coreògraf Miquel Barcelona, que també ha estat en residència a l'equipament de Sant Andreu, serà qui ens guiarà per aquest viatge iniciàtic en la dansa. Sentir, entendre, recordar, imaginar i gaudir són les cinc càpsules que s'aniran desgranant durant les sessions per una disciplina que, tal com diu ell mateix, no sempre cal entendre-la.

Si voleu seguir el seminari, només cal que us connecteu al canal de YouTube del CC Can Clariana o al seu perfil d'Instagram. Cada divendres, un nou vídeo!

Activitats relacionades