52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Estrena't a la dansa

CC Casa Groga
15/11/2019
  • Dansa

Tria l'espectacle que més t'agradi!

Una de les característiques del CC Casa Groga és la voluntat per promocionar i fomentar totes les arts escèniques i acostar-les al barri de Sant Genís, ja sigui programant diversos cicles al llarg de l'any o donant oportunitats a les companyies emergents a partir de les convocatòries Estrena't. En la vuitena edició segueix comptant amb la col·laboració i l'aval de sales i festivals reconeguts i de prestigi.

Aquesta convocatòria, fins ara anual, oferia una via d'accés al món comercial a les companyies de circ, teatre, música i dansa guanyadores de la mostra final que es portava a terme per aquestes dates. Aquest 2019, l'Estrena't ha canviat les bases i dedica cada trimestre a una de les quatre arts en joc.

La cita per la primera final, dedicada a la dansa, és el divendres 15 de novembre a les 19.00 h. Amenitzat per la parella de Transtorners i en Larry’s, la gala mostrarà sis creacions que han superat la convocatòria del passat setembre. Maniquí de la cia. Martina Belloni, Lapso que presenta la cia. Xoxe Conde, Enlaces representada per la cia. Collectif Sola(s), Roots el projecte de la cia. Celeste Ayús, Poetry Reading de la cia. Vanessa Kamps i, finalment, Hoy ceno con el monstruo «Persephone» ballada per la cia. Projecte Dansa Contemporània són les peces que es presenten davant el públic i el jurat.

Els vostres vots són indispensables per triar quines dues peces fan el salt a les sales professionals d'exhibició. La categoria del jurat actuarà a l'Àtic 22 del Tantarantana dins el cicle Tantandansa, mentre que qui s'emporti el premi del públic ballarà al Maldà Teatre en el cicle Maldà en Dansa.

Una altra de les novetats d'enguany és que la mostra es complementa amb un seguit d'activitats que acaben d'arrodonir la mostra: una xerrada, una exposició, un itinerari... Així doncs, l'endemà de la final de disciplina de dansa el CC Casa Groga us convida a veure l'espectacle per a infants fins a 3 anys Stemmestammen / Veus tribals (16/11 – 12.00 h) al Mercat de les Flors. Encara queden places! I fins a final de mes podeu visitar l'exposició Cru. Behind the show (del 6 al 29/11), una sèrie de fotografies de la Marga Parés que radiografia què passa darrere els escenaris i durant la preparació dels espectacles de dansa.


Actualització:
El jurat va premiar Lapso de la cia. Xoxe Conde, mentre que el premi del públic va anar a parar a la cia. Collectif Sola(s) per l'espectacle Enlaces.

Activitats relacionades