52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Estrenem 5 noves exposicions

Diversos centres cívics
Fins al 20/07/2019
  • Art i exposicions

L'excessiu consum del plàstic, la crisi dels refugiats, la caça i la monarquia

D'entre totes les mostres que exposen els Centres Cívics de Barcelona aquests dies, aquí teniu una selecció de cinc exposicions que us faran meditar sobre una variada diversitat de temes ben actuals.
 
 
Rostres de la Mediterrània
CC Vallvidrera – Vázquez Montalbán
Fins al 30/05

Des del 2015, Stop Mare Mortum ha convidat artistes gràfics a reflexionar sobre la situació de les persones refugiades que intenten arribar a Europa a través de la mar Mediterrània. Aquestes obres s'exposen com a conjunt amb l'objectiu de sensibilitzar sobre la recerca d'asil, amb polítiques migratòries europees com a major obstacle per salvar la vida de milers de persones que han mort ofegades a la Mediterrània.
 
 
Un món ofegat pel plàstic
CC El Coll – La Bruguera
Fins al 31/05

L'associació Vides sostenibles presenta una exposició fotogràfica per promoure la sensibilització ambiental, centrant-se sobre les conseqüències de l'excessiu consum de plàstic d'un sol ús. Aquesta exposició vol dona veu a diferents iniciatives individuals i col·lectives que promouen la preservació d’ecosistemes naturals i defensen un model de consum ètic i conscient. Un món ofegat pel plàstic la podeu veure dins la programació del cicle Primavera Verda.
 
 
Nea Kevala
CC Pati Llimona
Fins al 22/06

Nea Kavala, un camp de refugiats ubicat al nord de Grècia, s'alça a tocar de la frontera amb Macedònia. L'any 2016 prop de 4.000 persones hi malvivien en tendes de roba. La majoria kurds i àrabs, que després de recórrer uns 2.000 km a la recerca de refugi, asil polític i oportunitats, havien vist interromput el seu viatge a causa del tractat de tancament de fronteres que els màxims caps d'estat europeus acabaven de signar a Brussel·les. És un projecte de Marc Ibañez, Mateu Targa i Guim Tió que forma part del festival de fotografia Enfocats.
 
 
Captures: the shooting of the future
CC Can Felipa
Fins al 13/07

Seleccionada a la Convocatòria 2018 de Can Felipa Arts Visuals en la modalitat de Creació artística, aquesta proposta expositiva d'Oscar Holloway estudia els orígens de la visualitat de l'animal salvatge en el naixement de la càmera fotogràfica i del cinema, per detectar i assenyalar una relació directa entre la captura visual i la captura física de l'animal.
 
 
Estudio sobre la monarquía
CC Can Basté
Del 30/05 al 20/07

Estudio sobre la monarquía és un treball de llarg recorregut en el qual Marta Pareja aborda el període circumscrit entre la mort del dictador Francisco Franco i la pujada al tron de Juan Carles I amb un total de cinc aproximacions: Espectres, Banquet, Emperador, Garrot i Coronació. Cadascuna d'elles part de fets històrics, símbols o anècdotes personals que desenvolupo de manera independent des d’una mirada crítica però també lúdica. Projecte becat al 15è Fòrum Fotogràfic Can Basté.

Activitats relacionades