52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

F. O. K., primera Festa de l'Orgull al barri del Karmel

CC Carmel i altres entitats del barri
De l'11 al 16/11/2019
  • Art i exposicions
  • Cinema
  • Dansa
  • Familiar
  • Música
  • Tallers
  • Teatre

El Carmel reivindica els drets del col·lectiu LGTBI+

El barri del Carmel, pioner en el terreny social al llarg dels anys, vol esdevenir un referent en la lluita pels col·lectius LGTBI. Per aquest motiu, el CC Carmel acompanyat per l'Espai Jove Boca Nord, la Biblioteca Juan Marsé, associacions, entitats i persones a títol individual del barri, organitzen la primera Festa de l'Orgull del Karmel (d'aquí l'acrònim F. O. K.) amb un seguit d'actes, activitats i intervencions entre el dia 11 i el 16 de novembre per tal de donar visibilitat al col·lectiu LGTBI+.

Si moure's al ritme de la música és sinònim de festa, és exactament el que proposen al CC Carmel. Aprèn a ballar voguing amb l'Anna Yang (06 i 08/11 – 17.00 h)! El Bohèmies club del mateix divendres anirà a càrrec d'uns vells coneguts de l'equipament del Carmel, la cia. Transtorners. Implicats en la majoria de saraus del centre cívic, presenten ¡Yo salí de un mueble bar! (08/11 – 22.00 h) en el cicle d'espectacles teatrals, humorístics i de petit format al cafè-teatre del CC Carmel.

D'exposicions en podeu visitar quatre, una a cada espai de la Festa. Visc la diversitat (CC Carmel, del 4 al 24/11), Hijras, les filles dels Kinnars (Biblioteca el Carmel – Juan Marsé. Entre l'11/11 i el 05/12), Recorregut per la història LGTBI de Barcelona (Espai Jove Boca Nord, de l'11 al 29/11) i No tot són flors i violes (Espai Jove Boca Nord, del 16/11 al 07/12). A més, el barri es transforma, literalment, amb una intervenció mural d'en Marc Conesa a la façana de l'Espai Jove Boca Nord i el canvi que experimentaran les escales del carrer d'Hortal a càrrec de la Katie Shelley.

El plat fort arriba el dissabte 16 de novembre. Amb sortida des de la plaça de Salvador Allende, la cercavila (16/11 – 11.00 h) amenitzada pels Clásicos del Carmelo, Mandacarú, Adiabara i Brigitta Lamoure transitarà fins a arribar a la rambla del Carmel (entre el c/ Dante i el mirador d'Horta) on trobarem la fira d'entitats LGTBI. A l'escenari, la padrina del F. O. K., Brigitta Lamoure, farà el pregó (16/11 – 11.30 h), seguida per cants i balls. A més, també hi haurà pinta-cares, una cursa en talons i la retransmissió en directe de Boca Ràdio i Orgull Ràdio. El matí es tancarà amb un vermut musical a càrrec del DJ Marina y sus balas de plata i l'actuació dels diables del Carmel. El dia continua amb una tarda plena d'activitats esportives i es tanca amb circ, un monòleg i festa amb el DJ Party amb Karmela Fest a l'Espai Jove Boca Nord (16/11 – 21.00 h).

Per a les criatures hi ha pensades unes sessions per aprendre a fer estels i avions de papiroflèxia (11/11 – 17.30 h i 12/11 – 17.30 h) i un parell de sessions de contes (13/11 – 15.00 h, CC Carmel i 11/11 – 18.00 h, Biblioteca Juan Marsé), entre més.

La llista de possibilitats és ben extensa: tallers, cinema, xerrades, accióFOK, exposicions, espectacles, música, balls i fins i tot natació sincronitzada! Si voleu més informació de totes les activitats previstes, podeu consultar el programa (PDF) del cicle.

Activitats relacionades