52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

F. O. K., segona Festa de l'Orgull al barri del Karmel

CC Carmel
Del 16 al 28/11/2020
  • Art i exposicions
  • Dansa
  • Familiar
  • Música
  • Tallers

El Carmel reivindica els drets del col·lectiu LGTBI+

El Carmel ha estat sinònim de lluites veïnals durant molts anys, ara volen convertir-se també en un referent en la lluita pels col·lectius LGTBI. La Festa de l'Orgull del Karmel o F. O. K., com ja se la comença a conèixer pel barri, està a punt d'iniciar la segona trobada reivindicativa amb l'actor Elías Torrecillas, membre de la cia. TransTorners, com a padrí.

El CC Carmel, de bracet amb l'Espai Jove Boca Nord i la Biblioteca Juan Marsé, associacions, entitats i persones a títol individual del barri, organitzen un seguit d'activitats entre el 16 i el 28 de novembre per tal de donar visibilitat a aquest col·lectiu.

Les circumstàncies han volgut que en aquesta segona edició les xarxes socials prenguin un paper destacat. Així doncs, el canal de YouTube del cicle i els perfils d'Instagram trauran fum durant les dues setmanes del F. O. K.

Per exemple amb El sac de rondalles (17/11 – 18.00 h) infantils com amb el taller de whacking (17/11 – 19.00 h), la conferència La representació LGTBIQ+ al cinema (20/11 – 18.30 h) de l'Adrià Guxens, el taller de Fanzine LGTBI (23/11 – 18.00 h) amb l'Associació Trama o l'espectacle del Bohèmies Club de novembre Monólogos poligoneros (27/11 – 20.00 h). Però també, exclusivament per internet, es podran visitar les exposicions De amor amores així com Kobudai.

En canvi, la mostra L'activisme LGTBI: abans i després d'Stonewall del 2 al 22/11 a cura del Grup d'amics gais, lesbianes, transsexuals i bisexuals s'exposa a la Sala de lectura del CC Carmel. A l'Espai Jove Boca Nord hi podreu visitar Contes – Col·lectiu – Comunitat entre el 16 i el 29/11.

El final de festa, si no es diu el contrari, serà al Camp Municipal de Futbol del Carmel el dissabte 28/11. Començarà a les 12.00 h amb el pregó del padrí, tot seguit hi haurà la ballada col·lectiva CoreoFOK preparada per en Pere Faura i la quinzena es clourà amb El Show de Las Glorias. Cal que reserveu entrada anticipadament.

Per a més informació, consulteu el programa complet (PDF) del segon F. O. K. i les xarxes del cicle.

Activitats relacionades