52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Fem espectacles accessibles

Diversos centres cívics
27/02, 04, 14 i 26/03/2021
  • Familiar
  • Música
  • Teatre

Cultura per a tothom

Una de les prioritats dels centres de proximitat com som la xarxa de Centres Cívics de Barcelona és d'acostar la cultura i facilitar-ne l'accés a tots els públics. Dins l'extensa programació que oferim cada trimestre, hi destaquen les funcions proveïdes de mesures d'accessibilitat dirigides, sobretot, a la quitxalla.

És el cas de la proposta de la companyia Príncep Totilau, El llop ferotge (14/03 – 12.00 h) que es farà al CC Casa Elizalde. El divertit spin-off del personatge malvat de tants contes infantils espera un judici popular per haver-se cruspit la caputxeta, l'àvia, sis cabretes i gairebé tres porquets. És realment culpable o només tenia molta gana? L'espectacle està dotat amb mesures d’accessibilitat per a infants a partir de tres anys amb discapacitat auditiva i visual.

Dins el novè Barcelona Districte Cultural hi ha un parell d'activitats accessibles, aquestes dedicades al públic adult. El concert De la cueva a los sonidos (04/03 – 19.00 h) de la Queralt Lahoz al CC Cotxeres Borrell (inscripcions) i l'obra de teatre Els dies mentits (26/03 – 19.00 h) que s'ha programat a l'Auditori de Sant Martí (inscripcions) i que comptarà amb interpretació en llengua de signes, subtitulació i bucle magnètic que es podrà activar a l'audiòfon des de la posició "T".

Per altra banda, el Sant Andreu Teatre programa En Jan Totlifan(27/02 – 17.30 h), premi FETEN 2016 al millor espectacle de titelles per a L'Estaquirot Teatre, una de les millors companyies de titelles d'Europa. La funció és accessible en llengua de signes catalana, audiodescripció i subtitulació.

Activitats relacionades