52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Arriba el 9è Barcelona Districte Cultural!

Diversos centres cívics
Del 10/02 al 29/05/2021
 • Cinema
 • Circ
 • Dansa
 • Familiar
 • Música
 • Teatre

Aquestes propostes ja han passat

Una edició amb cinquanta-set propostes

Des del deu de febrer i fins al vint-i-nou de maig tindrà lloc el novè circuit Barcelona Districte Cultural (BDC) que girarà per les vint-i-nou seus repartides pels deu districtes de la ciutat.


Podeu consultar les cinquanta-set propostes des d'aquest enllaç o mirar el calendari per dies i així podreu organitzar l'agenda al vostre gust.

Aquesta edició fa voltar trenta-cinc noves propostes que se sumen a les vint-i-dues reprogramades d'edicions anteriors. El nou programa, extens i plural, inclou dotze obres teatrals, nou concerts, quatre espectacles de circ, dues peces de dansa, tres pel·lícules infantils dins el Petit Cineclub i cinc títols de cinema documental en col·laboració amb el Festival In-Edit. A tota aquesta oferta cal afegir-hi les sessions que es van ajornar i que sumen unes dues-centes cinquanta sessions en total. Caldrà fer mans i mànigues per quadrar l'agenda!

El BDC primaveral s'estrena un bon reguitzell d'obres de teatre! Els dies mentits i El pequeño poni, dues produccions de la Sala Flyhard, Autónomos, el musical més actual que mai, la irreverent Els reis de Shakespeare escriuen el discurs de Phillipe the Sixth, l'àcida Sacarina, la inclusiva Amy & the orphans i la reflexiva Llibert unplugged.

A més de l'espectacle sorprenent de carrer A la fresca i les propostes de circ Lazuz, La punta de mi nariz, la poètica Le fumiste i l'increïble espectacle de màgia The Postman.

Si una cosa destaca d'aquest novè circuit, és que totes les propostes musicals són liderades per dones: De la cueva a los sonidos de Queralt Lahoz, Alba Carmona, Clara Gispert, Els mals costums de l'Anna Andreu, Cantautora de la Maria La Blanco, Sara Terraza & The Black Sheep, Verdad a compás amb La Chunga o Las Karamba.

Kl'aa, la teva cançó una introducció musical per a infants fins a cinc anys, també és obra de tres dones. Però el públic familiar té més propostes que mesclen teatre i música en directe. Per exemple, l'adaptació del conte Els músics de Bremen i Una poma, un pomer. La programació per a tota la família continua amb l'obra de superació personal Camí a l'escola, l'obra improvisada al moment Caça-històries, el misteri del Gran Rambutan i les peces de dansa Molsa i Interferències.

El Petit Cineclub, el cinema dirigit a la canalla, projecta la pel·lícula d'animació La rata pirata i altres aventures per créixer durant el mes de febrer, seguida per l'Àgata, la meva veïna detectiu al mes de març i finalment, La meva setmana extraordinària amb la Tess que es projecta durant l'abril. També podreu veure Jacob, Mimi i els gossos del barri, Solan & Eri, missió a la lluna i Zibila i el poder de les ratlles estrenades en anteriors edicions.

Sense apagar el projector, però dedicat al públic adult, podreu veure els cinc documentals que proposa el Festival In-Edit: Berlin bouncer, Les resilents, Niños somos todos, Octavas i Sarajevo, state in time.

Entre les propostes que es van ajornar en edicions anteriors hi podem repescar Ramon, Ocaña, reina de las Ramblas, Les coses excepcionals, Parrà, Peix, Los papeles, Polzet, Jojo, El silenci d'Hamelin, Pintamúsica, Ni cap ni peus, Las gallegas, Full House, Sabor de Gràcia, Mélodie Gimard, Magali Saré o les Ketekalles a més de les projeccions ja esmentades i Kate Nash: underestimate the girl i A live in waves.

Com a les edicions anteriors, les entrades són gratuïtes i és indispensable reservar entrades prèviament al web de cada equipament. Recordeu que hem hagut de reduir notablement el nombre de localitats i per això, si teniu una entrada i finalment no hi podreu assistir, retorneu-la per tal que altres persones puguin accedir a la sessió. Aquí us expliquem com fer la reserva i la devolució.

Activitats relacionades

 • Es presenta la primera mesura de govern del pla 'Fem cultura'

  On:
  Xarxa de Centres Cívics de Barcelona
  Quan:
  Fins al 31/12/2023
 • Tanit Plana retrata l'adolescència

  On:
  CC Can Basté, CC Joan Oliver - Pere Quart i CC La Casa Elizalde
  Quan:
  Fins al 31/12/2021
 • Es presenta la primera mesura de govern del pla 'Fem cultura'

  On:
  Xarxa de Centres Cívics de Barcelona
  Quan:
  Fins al 31/12/2023