52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Numen

Diversos centres cívics
02/10, 03/12/2020 i 07/05/2021
  • Música

Aquestes propostes ja han passat

Mélodie Gimard

El piano respira flamenc. Les seves tecles l’escriuen i el dibuixen. El recorren, el passegen, el visiten, el porten cap a altres camins, el fan viatjar cap a altres mons... El piano traspua flamenc des de fa més d’un segle, des que el van incorporar grans mestres com Falla, Albéniz i Turina. Però ara són altres mans, les de Mélodie Gimard, amb altres esperits, altres muses, les que fan que el piano s’endinsi en altres realitats flamenques per dibuixar nous paisatges, nous escenaris amb unes aromes que beuen de Manolo Caracol i El Chozas de Jerez, però que també recorden les de pianistes com el cubà Bebo Valdés, l’armeni Tigran Hamasyan o el libanès Ibrahim Maalouf, molt més propers als sons del jazz.

Mélodie Gimard, pianista i compositora, ha volgut reunir els seus numens, les seves muses, les seves fonts d’inspiració, allò que l’ha portada fins on és i que ha fet que entengui la música com ara l’entén: en les composicions de Numen hi ha temes que traspuen un flamenc vibrant com el jazz.

Mélodie Grimard, nascuda a Perpinyà, crescuda en el si d’una família dedicada a la música, va començar els seus estudis musicals des de molt petita a França i els va completar a Barcelona, on es va traslladar per matricular-se a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) on es va llicenciar, el 2013, amb matrícula d’honor en l’especialitat de piano i on, a més, va acabar el Màster de Flamenc, també en l’especialitat de piano.

Pianista, compositora i arranjadora: Mélodie Gimard
MÚSICA / 65' / Totes les edats. Espectacle en castellà.Divendres, 02/10/2020 - 20.00 h
Casal Font d'en Fargues

Dijous, 03/12/2020 - 19.00 h
CC Cotxeres Borrell

Divendres, 20/11/2020 - 20.00 h
Divendres, 07/05/2021 - 19.30 h
CC Besòs

A causa de possibles canvis de darrera hora per les restriccions de la Covid-19, us recomanem confirmar dia i hora amb el centre.

Entrades gratuïtes, només cal reservar-les uns dies abans i tenir en compte que, si finalment no hi podeu anar, retornar-les per tal que algú altre pugui accedir a l'espectacle. Hem hagut de reduir l'aforament i hi ha poques places. Aquí us expliquem com tornar-les fàcilment des del web.

Activitats relacionades