52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Fem un cafè?

CC Joan Oliver - Pere Quart
Durant el confinament sanitari
  • Ciències socials

Converses amb agents de la cultura

Una de les característiques de la programació cultural del CC Joan Oliver - Pere Quart són les xerrades que celebren periòdicament, tocant tots els temes possibles. Dins els nous condicionants que estem vivint aquests dies, l'equipament de Les Corts no ha volgut deixar de banda aquest tipus de continguts, tot i que li ha donat una volta.

Compartint una tassa de cafè ben aromàtic, l'equip del CC Joan Oliver – Pere Quart es posa en marxa i organitza petites xerrades en línia amb diversos agents del món de la il·lustració, actors, científics, poetes, dissenyadores... per parlar sobre com han viscut el dia a dia de reclusió, de la seva feina i de com encaren el futur.

L'Esther Bonet, infermera de l'hospital Trias i Pujol, parla de la feinada que s'ha portat a terme a Can Ruti. L'Aitor Rodero, fotoperiodista especialitzat en esdeveniments culturals, explica com ha tret suc per inspirar-se tancat a casa. L'artista Miguel Escobar disserta sobre les obres que va deixar a l'exposició Sedierto, en pausa al centre. En Siscu Romero i en Dani Páez, que es guanyen la vida com il·lustradors i actuant, dialoguen sobre la combinació de les dues professions i trobar la inspiració. L'Àngela Niubó, estudiant d'enginyeria de tecnologies i serveis de telecomunicació, dóna a conèixer l'aplicació que han desenvolupat a la Universitat Politècnica de Catalunya per a l'Institut Català de la Salut. L'Alícia García, mestra i coordinadora d'un equip de noies científiques, explica la participació en la First LEGO league. La Laia Florez, productora i locutora a RAC 105, detalla en què consisteix la seva feina a la ràdio. Un grapat d'entrevistes que s'anirà ampliant cada setmana.

A més a més, també podreu conèixer part de l'equip com per exemple la Sheila Corchete, la directora del centre, en José Bueno, gestor cultural, en Lluís Miras, gestor cultural de l'àrea d'innovació social, l'Abraham Fortet, el coordinador de tallers, l'Ángel Trenado, informador, o en David Solís, encarregat de la higiene de l'equipament. Unes converses que deixen endevinar cap a on es dirigeix el CC Joan Oliver – Pere Quart un cop es tornin a obrir les portes de l'equipament.

Podeu prendre una tassa de cafè amb totes les persones que han passat pel cicle i recuperar les dissertacions des d'aquest enllaç.

Activitats relacionades