52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

(in)fusión flamenca

Centre Cívic Besòs
Del 7 al 28/11

Aquestes propostes ja han passat

Arriba una nova edició del cicle de flamenc al Besòs

Del 7 al 28/11, se celebra una nova edició del cicle (in)fusión flamenca al Centre Cívic Besòs. Es tracta de l'edició número 12 d'aquest veterà certamen que s'ha convertit en una referència a les agendes del mes de novembre. A (in)fusión flamenca podrem aproximar-nos al flamenc com a art multidisciplinària, amb un peu a la tradició més arrelada però amb l'altre als llenguatges artístics més innovadors.

El cicle donarà el tret de sortida el 7/11 a les 21.30 h amb el sextet que lidera el jove guitarrista Tomás Lorenzo, un dels protagonistes de la nova generació de músics flamencs a Catalunya, que mostrarà les seves composicions. Altres espectacles escènics que podrem gaudir al llarg d'(in)fusión flamenca són La llorona (5/12), una proposta minimalista i propera de Mariola Membrives on es barregen les tradicions de la taranta o els fandangos amb versions de Leonard Cohen o Spinetta; SenZaTemPo (20/11, 21 h), una trobada entre el guitarrista Sergi Blanch i la ballarina Inés Boza que composa una peça de música, dansa i teatre a l'entorn d'un poema d'Angelus Silesius; Ponderarte (21/11, 21.30 h), un espectacle de dansa de petit format de la companyia AITA; o el concert del César Moreno group en col·laboració amb la ballarina María José González, un directe basat en la improvisació i el risc que posarà el punt i final al cicle el 28/11 a les 21.30 h.

A més dels espectacles, (in)fusión flamenca també proposa xerrades, tallers formatius i exposicions. Del 7 al 29/11, el Centre Cívic Besòs acollirà l'exposició Dondelduende, una sèrie de fotografies d'Alberto Vega que volen copsar l'essència del flamenc i la intensitat que acompanya la representació escènica.

Pel que fa a les xerrades, el 10/11 a les 19 h tindrà lloc una tertúlia flamenca; el 13/11, farem un recorregut per la novel·la Cuando canto, la boca me sabe a sangre de Javier López González; el 20/11 a les 19.30 h, Sonia Salmerón parlarà de la relació entre dona i flamenc; i el 27/11 a les 20 h, farem una passejada per la vida i art de La Chana, pionera i referent del ball flamenc.

Activitats relacionades

 • Tanit Plana retrata l'adolescència

  On:
  CC Can Basté, CC Joan Oliver - Pere Quart i CC La Casa Elizalde
  Quan:
  Fins al 31/12/2021
 • Aquí trobareu tots els perfils de Facebook, Twitter i Instagram

  On:
  Xarxa dels Centres Cívics de Barcelona
  Quan:
  Tot l'any
 • Es presenta la primera mesura de govern del pla 'Fem cultura'

  On:
  Xarxa de Centres Cívics de Barcelona
  Quan:
  Fins al 31/12/2023