52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

(in)fusión flamenca

Centre Cívic Besòs
Del 4 al 26/11
  • Música

Aquestes propostes ja han passat

Duquende o Domingo Patricio són alguns convidats al cicle de flamenc d’enguany!

El Centre Cívic Besòs destaca per la seva tasca de promoció del flamenc, tant a nivell de formació com d’espectacles. No és d’estranyar, doncs, que aquest ja sigui el catorzè any que programen (in)fusión flamenca, el Cicle de Flamenc al Besòs.

El festival tindrà lloc del 4 al 26 de novembre s’articula a través d’actuacions musicals, tallers formatius, espectacles per a públic adult i familiar i exposicions, entre d’altres. A nivell expositiu, durant tot el cicle es podrà veure Dicotomía flamenca, una mostra de Blanca Pia i Sheila Quero que convida a reflexionar sobre el paper del flamenc en territori barceloní.

En l’àmbit formatiu, el dissabte 12 de novembre se celebrarà una masterclass de guitarra flamenca amb Pedro Sierra, i el mateix dia hi haurà classes amb fino. El dilluns 7 de novembre hi haurà una tertúlia oberta sobre flamenc, i dijous 24 Anna Casado pronunciarà una conferència sobre la dicotomia entre puresa i negoci en l’art flamenc.

L’oferta de concerts i espectacles també és generosa, i es podrà veure Duquende (el mateix 4/11), gaudir de l’espectacle Mi Legado Morentiano (el divendres 11/11) o escoltar la combinació de jazz i flamenc que emana de Lina León Project (el divendres 25/11, en aquest cas). L’espectacle que clausurarà el cicle és Nous Flamencos & Domingo Patricio, que mescla joves emergents i el talent consagrat del flautista Domingo Patricio i que es podrà veure el 26 de novembre.

(in)fusión flamenca se celebra des del 2003, i pel cicle hi han passat personalitats vinculades al flamenc com Alba Guerrero, Sílvia Pérez Cruz, Calamento o Increpación Danza, entre d’altres. Podeu veure el tràiler de l’edició d’enguany al següent enllaç

Activitats relacionades