52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Inscripcions obertes per als tallers de primavera!

Xarxa de Centres Cívics de Barcelona
Fins al 30/06/2021
  • Tallers

Aquestes propostes ja han passat

Inscriu-te als tallers i a viure una primavera plena d'activitats!

Deixem enrere l'hivern per encarar l'estació més plena de vida de tot l'any. Aprofiteu l'esclat de la primavera per renovar-vos també vosaltres amb nous aprenentatges!

Els tallers del nou trimestre començaran al mes d'abril. Abans, però, cal que us apunteu als cursos que us vinguin de gust. La majoria d'equipaments de la xarxa inicien el període d'inscripcions el dilluns quinze de març. I, progressivament, els altres centres s'afegeixen a la llista. Consulteu les dates al vostre centre de referència, trobareu les dades de contacte en aquest enllaç.

Les inscripcions es poden fer, com sempre, anant al centre en qüestió o bé sense desplaçar-vos, des del web de cada equipament a partir del dia indicat. Si opteu per fer les inscripcions en línia i us sorgeix alguna dificultat, consulteu la nostra Guia il·lustrada.

Abans de formalitzar qualsevol inscripció, tingueu en compte els descomptes per a persones en situació d'atur, persones amb discapacitat o malaltia mental. Fins i tot alguns centres apliquen descomptes si us apunteu a un segon taller! En el cas d'optar a una d'aquestes ajudes, sí que és indispensable matricular-vos als taulells d'informació dels equipaments, ja que cal presentar documentació addicional.

L'oberta de cursos i tallers per a la primavera és ben diversa i abasta tots els camps que us pugueu imaginar: tecnologia, creació audiovisual, dansa, divulgació, música, ciència, fotografia, gastronomia, salut, dibuix... segur que en trobeu més d'un que us faci el pes! Els tallers s'impartiran presencialment o en línia segons les circumstàncies ho permetin. Totes les activitats que es porten a terme als Centres Cívics de Barcelona compleixen estrictament les mesures de seguretat establertes per les autoritats sanitàries competents.

Recordeu que les inscripcions pels itineraris, visites i excursions també es porten a terme durant aquestes dates!

Activitats relacionades