52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Inscripcions obertes per als tallers intensius de juliol

Xarxa de Centres Cívics de Barcelona
Fins al 31/07/2023
  • Tallers

Aquestes propostes ja han passat

Viu un estiu ple de nous aprenentatges!

Amb l’estiu a la cantonada, ha arribat el moment de decidir quins cursos intensius de juliol voleu fer. Us fa el pes preparar plats ideals per la calor? Afinar el gust en un taller de vins frescos? Treure profit de les aquarel·les que tens guardades al calaix? Posar el fil a l’agulla i aprendre a cosir o fer patrons? Mantenir el cos en forma amb la gimnàstica suau? Descobrir racons de Barcelona a la fresca? Viatjar per tot el món a través de la dansa? Refrescar l’anglès i altres idiomes? L’oferta de tallers a la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona és ben variada!

Les inscripcions les podeu formalitzar en línia, des dels aplicatius que trobareu en aquest enllaç. Si no sabeu ben bé com funciona, doneu un cop d'ull a les guies il·lustrades i segur que us en sortiu sense cap problema!

També podeu apuntar-vos-hi si us desplaceu fins al centre on s’imparteixen els tallers que vulgueu fer. En cas de poder optar als descomptes que ofereixen alguns centres, cal que hi aneu personalment amb els documents sol·licitats. Aquí trobareu totes les dades de contacte de cada equipament.


DATES D'OBERTURA D'INSCRIPCIONS:

El CC Ateneu Fort Pienc, CC Casa Golferichs i CC Urgell fa dies que tenen obertes les inscripcions.

Dilluns, 22/05:
CC Sarrià

Dijous, 01/06
CC Torre Llobeta

Dimarts, 06/06:
CC Albareda, CC Baró de Viver, CC Bon Pastor, CC Casa Orlandai, CC del Besòs i el Maresme, CC El Coll - La Bruguera, CC El Sortidor, CC Joan Oliver "Pere Quart", CC Josep Maria Trias i Peitx, CC L’Elèctric, CC La Casa Elizalde, CC La Sedeta, CC Pati Llimona, CC Pere Pruna, CC Sant Martí, CC Trinitat Vella, CC Vallvidrera - Vázquez Montalbán i CC Vil·la Florida.

Dilluns, 12/06:
CC Barceloneta, CC Can Castelló, CC Can Felipa, CC Carmel, CC Casa del Rellotge, CC Casa Groga, CC Convent Sant Agustí, CC Cotxeres Borrell, CC Drassanes, CC Font de la Guatlla, CC La Cadena, CC La Farinera del Clot, CC Parc Sandaru, CC Sagrada Família, CC Teixonera, CC Tomasa Cuevas, CC Vil·la Urània i CC Zona Nord.

Dilluns, 19/06:
CC Can Deu i CC Sant Andreu

Els centres CC Can Basté, CC Can Clariana Cultural, CC Can Verdaguer, CC Casinet d’Hostafrancs, CC Cotxeres de Sants, CC Guinardó, CC La Sagrera – La Barraca, CC Matas i Ramis i CC Navas no fan tallers extres durant el mes de juliol.

Tingueu en compte que alguns centres han avançat les dates d’inscripcions de tardor abans de les vacances d’estiu: CC Navas (01/06), CC La Sagrera – La barraca (01/06), CC Joan Oliver – Pere Quart (03/07), CC Josep Maria Trias i Peitx (03/07), CC Can Deu (03/07) i CC Can Basté (17/07).

Activitats relacionades