52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Instrumenta’t a Can Castelló

CC Can Castelló
02/10, 06/11 i 04/12/2019
  • Divulgació
  • Música

Tres conferències amenes que t’introduiran al món de la música clàssica

Creieu que la música clàssica és complicada d’escoltar? Us agradaria iniciar-vos en aquest món, però no sabeu ni per on començar? Esteu de sort perquè des del barri de Sant Gervasi – Galvany us faciliten aquest primer pas amb un cicle de conferències.

Les xerrades signifiquen un viatge a través dels diversos estils de la música clàssica dels segles XVII, XVIII i XIX, així com una introducció als elements bàsics per començar a gaudir plenament d’un gènere que omple de satisfaccions als seus oients.
 
 
L’orquestra simfònica i els cors
02/10 – 18.30 h
Amb aquesta sessió els assistents acabaran reconeixent, visualment i sobretot a partir de l’oïda, tots els instruments de l'orquestra simfònica, les diferents veus corals i les funcions del director d'orquestra i cors.
 
 
La música del barroc
06/11 – 18.30 h
S'explicaran les característiques musicals generals que identifiquen la música del Barroc així com les dels tres grans compositors d'aquella època: Vivaldi, Handel i Bach.
 
 
La música clàssica vienesa
04/12 – 18.30 h
En aquesta conferència es mostraran les característiques musicals generals que distingeix la música del classicisme vienès, així com les dels dos grans compositors d'aquella època: Haydn i Mozart.
 
 
Podeu assistir a les conferències sense pagar entrada, tot i que cal inscriure’s prèviament al web del CC Can Castelló.

Activitats relacionades