52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Internacional Festival on Experimental Photo

CC Pati Llimona
17, 18 i 19/01/2020
 • Art i exposicions
 • Fotografia

El CC Pati Llimona acull la inauguració i dues exposicions

Els dies disset, divuit i dinou de gener se celebra el primer festival internacional entorn la fotografia experimental i el CC Pati Llimona acull diverses activitats en el dia de la inauguració.

L'International Festival on Experimental Photo, organitzat pel col·lectiu BADEM (Barcelona Double Exposure Movement) en col·laboració amb l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya i l’equipament de Ciutat Vella, convoca a fotògrafs de tots els nivells interessats en la fotografia experimental en un ampli sentit per tal de compartir, aprendre i debatre sobre la fotografia experimental en els seus múltiples vessants. Des de la creació de càmeres, òptiques i pel·lícules fins als processos d’impressió, intervenció i producció de còpies, exposicions i foto-llibres.

Si bé les inscripcions per als tallers i alguns debats ja estan tancades, podeu atansar-vos al CC Pati Llimona per participar en les activitats d’inauguració, obertes i gratuïtes, del divendres 17 de gener. Com per exemple la reunió anual d’E5 Process (17/01 – 16.00 h), un dels laboratoris experimentals més importants del Regne Unit, la taula de debat Cos, frontera i gènere en les arts visuals (17/01 – 17.00 h) entre l’Aida Navajas, la Naroa Pérez, la Natacha Ebers, la Laura Tabares, la SOFY i la Ruth Argañaraz o la taula Per què seguim fent exposicions experimentals amb marcs d’IKEA? (17/01 - 18.00 h) amb la Maria Rojas, l’Aida Navajas, en Pablo Giori i l’Eli Gras, qui oferirà després un concert a la inauguració de les exposicions Un minut i Soportar.

La fotografia de l’article és de l’Steve Lovegrove.

Activitats relacionades

 • Mesura efectiva a partir de divendres 13 de març de 2020

  On:
  Tots els Centres Cívics de Barcelona
  Quan:
  Des del 13/03/2020
 • Tornem a partir del dia 15 de juny

  On:
  Xarxa de Centres Cívics de Barcelona
  Quan:
  15/06/2020
 • És un document basat en la seva llarga experiència

  On:
  CC Sagrada Família
  Quan:
  Tot l'any