52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Invisible, però present

CC Sant Andreu
Fins a l'11/01/2021
  • Art i exposicions

Aquestes propostes ja han passat

Forma part del programa de residències del Sant Andreu Contemporani

Sant Andreu Contemporani (SAC), el programa dedicat a l'art emergent del Districte de Sant Andreu, fomenta l'experiència en l'etapa de professionalització artística a través de la producció de projectes, residències per a artistes i comissariat, així com una variada programació d'activitats.

Un dels espais habituals d'exhibició del SAC és el CC Sant Andreu. Ara i fins a l'onze de gener podeu visitar la mostra col·lectiva Invisible, però present que ha comissariat l'Antònia Folguera, sorgida de la convocatòria de residències anual.

Com podem visibilitzar i materialitzar el que és intangible o invisible però real? Els quatre artistes seleccionats atrapen en les seves obres idees, conceptes, ones i freqüències que d’altra manera serien imperceptibles per als nostres sentits.

L'exposició engloba l'obra de quatre artistes. Soliloquium, de Miguel Angel Rego Robles, explora el coneixement i com es forma la realitat que percebem; 0,001 mSv, de Fernando Cremades, treballa amb la radioactivitat de l’ambient i crea un prototip que la detecta, mesura i fa visible; Lluc Baños amb Ain’t no real spell if made out of words crea un alfabet sintètic per representar els elements que fan possible la nostra percepció; finalment, Ferran Lega amb The Perfect Sound atrapa en un disc de vinil la naturalesa intangible i abstracta (i també subjectiva) del so.

Si voleu conèixer una mica més l'exposició abans d'anar-la a veure-la, podeu mirar el vídeo presentat per la comissària mateix.
 

Activitats relacionades