52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

It’s yours: A Story of Hip-Hop and the Internet

Aquesta activitat forma part del projecte en xarxa:
Diversos centres civics
13/10 i 13/12/2022
  • Cinema

Aquestes propostes ja han passat

Cinema documental In-Edit

Com és possible convertir-se en una estrella del rap a través d’un compte de Twitter, un lloc de YouTube o una pàgina de Myspace? Aquest film presta molta atenció a la carrera ascendent d’alguns dels artistes més innovadors i emprenedors de la música urbana.

Wiz Khalifa va passar de ser abandonat per un segell discogràfic important a convertir-se en l’artista emergent del 2011. L’artista i geni del màrqueting Lil B, amb una creativitat estranya que ha guiat les noves tendències en estil, moda, música i producció en poc temps. El col·lectiu Odd Future, que van assaltar la indústria de la música i van esdevenir els evangelistes de la generació hip-hop actual. I Syd, que va passar de ser l’enginyer/DJ/productor de mescles de so d’Odd Future a ser líder de la banda de soul electrònic, The Internet.

La pel·lícula també examina les trampes i els assoliments d’aquest nou paisatge en canvi constant, des de la polèmica que assetja el lloc web de lletres de Rap Genius i el tancament de la llegendària botiga de discos Fat Beats fins als orígens d’un moviment social i polític com Ferguson.

Director: Marguerite de Bourgoing, 209
Durada: 74’
Idioma: Anglès VOSE


Dijous, 13/10/2022 - 19:00 h
CC Albareda

Dimarts, 13/12/2022- 19:00 h
CC La Sedeta

Entrades gratuïtes, només cal reservar-les uns dies abans i tenir en compte que, si finalment no hi podeu anar, retornar-les per tal que algú altre pugui accedir a l'espectacle. Aquí us expliquem com fer la reserva i la devolució.

 

Activitats relacionades