52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Jazz al jardí

CC Pere Pruna
01 i 15/06/2023
 • Música

Us ve de gust un concert a l’aire lliure?

Sí, ja sabem que quan el dia s’allarga fa mandra tancar-se en una sala per fer un taller, escoltar una conferència o escoltar un concert. «Amb el bon temps que fa!», se sent sovint. Sabeu que cap coincidint amb l’arribada del bon temps, molts equipaments de la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona organitzen concerts a l’aire lliure? Com per exemple, les actuacions en directe al jardí del CC Pere Pruna.

Si de nit el cel fos clar (01/06 – 20:00 h) és la primera de les dues propostes d’aquest any. El duo de veu i guitarra que torna a visitar temes clàssics del jazz i explora les sonoritats de la música mediterrània i llatina en un diàleg i encreuament d'estils. Amb experiències que van des de la música clàssica, al jazz clàssic o modern i al gust per les músiques d'arrel, l’Isa Mirallas (veu) i en Rai Paz (guitarra) es troben en un format íntim, personal, amb espai per a la improvisació i l'experimentació.

La segona i última proposta del cicle ens fa viatjar cap al Brasil a través de la música acústica i amb sons elèctrics i sorprenents. Bóssalo trio (15/06 – 20:00 h), grup de bossa nova, versiona les cançons més emblemàtiques del país sud-americà, tot i que també interpreten temes propis. Són la Laura Carreras (veu), en Guillem Torà (guitarra) i en Juanjo Rico (percussió). Aquest concert forma part de la programació de la Festa Major de Sant Gervasi 2023.

Es poden reservar plaça des dels enllaços anteriors. Si teniu entrades i finalment no hi podreu assistir, retorneu-les per tal que altres persones puguin accedir al concert. Aquí us expliquem com fer la reserva i la devolució.

Activitats relacionades

 • Un servei gratuït de cangur per facilitar l'assistència a esdeveniments culturals

  On:
  Diversos centres civics
  Quan:
  Tot l’any
 • Conferències i recitals als CC Casa Orlandai, CC Pere Pruna, CC Cotxeres Borrell i CC Josep...

  On:
  CC Casa Orlandai, CC Pere Pruna, CC Cotxeres Borrell i CC Josep Maria Trias i Peitx
  Quan:
  13, 19, 22, 24/04, 03, 06, 15, 24, 25, 27/05, 12, 17 i 21/06/2023
 • Un servei gratuït de cangur per facilitar l'assistència a esdeveniments culturals

  On:
  Diversos centres civics
  Quan:
  Tot l’any