52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Jazz a la fresca al Centre Cívic Sant Martí

Centre Cívic Sant Martí
30 de juny, 7 i 14 de juliol
  • Música

Aquestes propostes ja han passat

Tres tardes amb concerts del millor jazz a l'aire lliure

L'estiu es fa més amè al voltant del Centre Cívic Sant Martí gràcies al Cicle de Jazz a la fresca. Música a l'aire lliure, al carrer Selva de Mar 215, amb tres sessions de jazz els dies 30 de juny, 7 i 14 de juliol a les 19 h. Vespres frescos amb servei de bar per refrescar els nostres cossos amb la millor música!

Vols saber de quins grups podràs gaudir? Aquí els tens:

Ernest Pipó Trio
30 de juny
Ernest Pipó Trio està format per tres músics que porten ja temps compartint música entre si (Ernest Pipó a la guitarra elèctrica, Héctor Tejedo al contrabaix i Joan Torné a la bateria), inicialment interessats en el jazz més tradicional i en el vast repertori d'estàndards, ara busquen a través de temes propis trencar amb aquesta estètica, mantenint el llenguatge basat en la improvisació. La prioritat d’aquest grup resideix en l'elaboració de subtils i variats timbres i harmonies, mitjançant una interpretació minimalista que tot i variar en cada nova interpretació es manté fidel a la composició original.

Pybus Groove
7 de juliol
Aquest grup és format per músics ja considerats llegendaris dins de l'escena de música negra de Barcelona (Dave Pybus al saxo, Toni Saigi Chupi als teclats, Jules Bikoko al baix i Caspar St Charles a la bateria). Fa més de 25 anys que és una formació estable. Fa un estil de música que combina l'esperit i la improvisació del jazz amb ritmes populars de la música negra americana que van des del soul i el funk dels 60 i 70 fins al hip-hop i rythmn and blues més actual.

Col·lectiu acústic
14 de juliol
El guitarrista Marc Ledesma, Manel del Viejo al contrabaix i Pere Grau al saxo s'uneixen al DJ Diego Armando amb les seves sessions musicals que ens faran viatjar per l'univers del jazz.

L'entrada als concerts és gratuïta i no és necessària la reserva prèvia.

Activitats relacionades