52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Juguem?

Diversos centres cívics
Durant el confinament sanitari
  • Familiar

Aquestes propostes ja han passat

Noves propostes per passar l'estona

Ja heu provat de fer totes les receptes de pa hagudes i per haver? Heu exhaurit tota la farina i el llevat i les barres, panets i pans de pagès us surten per les orelles? És l'hora de dedicar-se als formatgets. I no els comestibles, sinó als del Trivial!

Si voleu posar a prova els vostres coneixements generals, podeu respondre els qüestionaris de tots colors que han proposat diversos equipaments. No guanyareu un formatget, però potser apreneu alguna cosa que desconeixíeu! El CC Albareda i el CC El Sortidor, amb la col·laboració de la Júlia Costa del CERHISEC, plantegen 32 preguntes amb triple resposta sobre la història, personatges i anècdotes del Poble-sec. Si guanyeu, podeu assegurar-vos una plaça a cada itinerari cultural de la tardor!

El mateix sistema de preguntes i respostes el podeu trobar al CC Sarrià amb una oferta de dotze Quiccs, dividits per història de Sarrià, cultura de proximitat i comunitat i temes especials dedicats a Sant Jordi o al Dia Internacional de la Dansa. L'equipament és la base pel joc de preguntes del CC Can Verdaguer, amb preguntes sobre la palmera més alta de tota la ciutat o el passat del mas, tot i que el centre ha preparat un bon reguitzell de jocs que aniran publicant periòdicament.

El qüestionari del CC La Sedeta es basa en alguns tallers com el de cinema o d'art, però també trobareu preguntes sobre Gràcia o els mercats de la ciutat. En el Trivial del CC Font de la Guatlla centren les qüestions al voltant del barri. El qüestionari s'ha elaborat en col·laboració amb l'Arxiu Històric Font de la Guatlla. Anant a l'altra punta de la ciutat, el CC Bon Pastor posa a prova els coneixements del barri en aquest Trivial tan treballat.

El CC Can Deu també té un joc de preguntes i respostes, tot i que sota l'etiqueta #JugaDesDeCasa també hi trobareu altres entreteniments com una sopa de lletres o un joc de trobar les diferències.

Al CC Sant Andreu s'han decantat per un videojoc tradicional. La Coloma vol visitar el centre després de molts dies de quedar-se a casa, però pel camí haurà de saltar un i mil obstacles, mentre va sumant punts.

Una altre fenomen que està prenent volada aquests dies són els scape room virtuals. És el cas del joc de pistes que fan el CC Besòs, conjuntament amb l'APC Besòs Maresme, Verneda i la Pau i el Punt InfoJOVE de Sant Martí des dels seus perfils d'Instagram. Podeu jugar al Confi-unlock des de les 10.00 h del 29 d'abril fins a les 18.00 h del 4 de maig. Caldrà que trobeu la combinació de sis xifres de la caixa forta. Els tres primers perfils que resolguin l'enigma, tenen premi! Si us agraden aquest estil de jocs, proveu també l'scape room de la Franja Jove del CC Pati Llimona. El CC Bon Pastor és l'espai que haureu de recórrer i descobrir per tal de descobrir el codi secret final!

Finalment volem destacar aquelles propostes on vosaltres sou qui heu d'enviar el resultat fotogràfic. Heu provat mai de fer una versió de cartells de cinema? És el #DeCineChallenge del CC Trinitat Vella. I del cinema a la pintura amb el Museu del CC La Sedeta, on cal imitar un quadre conegut. El mateix equipament de Gràcia també proposa que us divertiu amb els bookface, un joc visual on la vostra cara encaixa amb la portada d'un llibre.

Consulteu altres concursos a l'apartat de convocatòries del web, com el de receptes del CC El Sortidor o els #MotsConfinatsHG del CC Casa Groga.

Activitats relacionades