52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

La Casa Elizalde s'omple de música

CC Casa Elizalde
03, 06, 13, 17, 20, 27/05, 03, 07, 14 i 17/06/2019
  • Música

Múltiples concerts fins a tocar de l'estiu

Fins a tocar de l'estiu, el CC Casa Elizalde us proposa una variada i atapeïda agenda musical amb ni més ni menys que deu concerts que van des de la clàssica més antiga fins al funky més actual.

Jazz, soul i funk són els ingredients principals de la programació Let’s groove! que torna a l’equipament de l’Eixample amb el bon temps, com les orenetes. No us faltaran ganes de moure els peus i tot el cos amb els ritmes que sonaran entre maig i juny! Les composicions vocals del grup a capella Beat voices (03/05 – 20.00 h) donaran el tret de sortida al cicle. Soprano, mezzo, tenor i baix, acompanyats dels beat box, el seu directe contagia poderosament als espectadors les ganes de ballar. El groove continua amb la presentació del primer disc de Sara Terraza & The Black Sheep (17/05 – 20.00 h), un treball que versiona peces plenes de subtileses i riquesa musical. Ja al mes de juny arriba la frescor dels Molly Varlet (07/06 – 20.00 h), una banda que fusiona funk i l’àcid jazz amb tocs de rhytm’n’blues. El final de la festa entusiasta i vital al pati del CC Casa Elizalde, va a càrrec de la potent veu de Monique Makon & The Soul Titoos (14/06 – 20.00 h) amb les versions de grans clàssics com Stevie Wonder, Aretha Franklin o Nina Simone.

Si us agraden els ritmes més reposats, només cal que apunteu les propostes trimestrals del cicle Clàssics i no tant: música clàssica de diferents estils i èpoques amb formacions emergents i professionals consolidats, repertoris més clàssics i també formacions poc habituals. La primera de les propostes del trimestre ens fa viatjar fins a la capital d’Àustria, el nexe que tenen en comú tots els compositors presents en el concert Viena, punt de trobada (06/05 – 20.00 h) del Trio Arcattia, com són Vivaldi, Mozart, Boccherini, Beethoven i Lachner. L’Òpera secreta (13/05 – 20.00 h) és un espectacle sorprenent que té la lírica i les grans àries i duets com a protagonistes. Una oportunitat per gaudir com mai amb Nessum dorma, Casta diva o Una furtiva lagrima, entre més. Finalment, la proposta imprescindible 3x3 (20/05 – 20.00 h) del trio REC4, que ha voltat per diverses ciutats europees. Tres intèrprets, violí, violoncel i piano, que s’uneixen per brindar-nos les composicions de tres grans compositors com Xostakóvitx, Brotons i Schumann.

El tercer cicle de concerts del CC Casa Elizalde destaca, sobretot, per les combinacions d’instruments antics construïts al barroc amb instruments més actuals. Passats presents comença amb l’actuació Cello & batec (27/05 – 20.00 h) que explora la riquesa del ritme de la música barroca amb obres d’Ortiz, Vitalli, Gabrielli o Bach. La segona proposta de la sèrie de concerts dóna l’oportunitat de recuperar el so del clavecí. Contrastos musicals (03/06 – 20.00 h) combina aquest instrument amb el violí, amb una primera part de música antiga i un final contemporani. El quartet de flautes Windu tancarà el cicle amb Under construction (17/06 – 20.00 h), una exploració de les possibilitats de la flauta de bec i les capacitats performàtiques del grup. Una actuació al pati del centre que posarà punt final a la temporada sonora primaveral del CC Casa Elizalde, tot esperant les propostes del mes de juliol.

Tots els concerts són d'entrada gratuïta, cal reservar plaça anticipadament.

Activitats relacionades