52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

La cultura coreana arriba als Centres Cívics

Diferents tallers ens apropen a la cultura coreana durant la tardor

Després de l'explosió del K-Pop al món occidental en aquests últims anys, ens hem començat a interessar molt més per la cultura coreana. Per aquest motiu, els Centres Cívics de Barcelona ens volen apropar a aquesta cultura amb els seus tallers per conèixer-la més fàcilment durant aquesta tardor.
Vols apuntar-te a cursos de ball K-Pop o cuina coreana? 

Dansa
Diferents centres cívics proposen tallers de K-pop dance de forma presencial on s'aprendran diferents coreografies de ball amb música coreana, a més de diferents curiositats sobre Corea del sud. Gaudeix del K-pop i la dansa al CC Can Basté (9 sessions, els dimarts), al CC del Besòs (els divendres) i al CC Convent de Sant Agustí (els divendres).

Cuina
El Centre Cívic Casa Golferichs proposa per aquest nou curs un taller de cuina coreana tots els dimecres de 18:30 h a 20:30 h del 29 de setembre al 27 d'octubre, on podràs conèixer la gastronomia que caracteritza al país. El taller estarà impartit per Jenny Chih-Chieh Teng, la fundadora de Mellow Sheng, una plataforma gastronòmica i cultural especialitzada en l'elaboració d'aliments naturals, te oriental i cal·ligrafia oriental.

Idioma
El Centre Cívic Urgell ens apropa a Corea amb un taller de coreà. El taller es començarà amb un nivell baix perquè tothom pugui començar a aprendre l'idioma des de zero. Podreu aprendre coreà els dijous de 19:45 h a 21:15 h del 30 de setembre al 2 de desembre.

Tots els tallers s'adaptaran al format virtual si les autoritats governamentals restringeixen l'accés presencial per motius sanitaris.

Activitats relacionades

 • Tanit Plana retrata l'adolescència

  On:
  CC Can Basté, CC Joan Oliver - Pere Quart i CC La Casa Elizalde
  Quan:
  Fins al 31/12/2021
 • Un Vil·la Urània ple d'activitats nadalenques amb l'Especial Nadal Craft

  On:
  Centre Cívic Vil·la Urània
  Quan:
  Durant el mes de desembre
 • Aquí trobareu tots els perfils de Facebook, Twitter i Instagram

  On:
  Xarxa dels Centres Cívics de Barcelona
  Quan:
  Tot l'any