52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

La música torna als parcs

Parcs i jardins de Barcelona
Fins al 30/08/2019
  • Música
  • Rutes i visites

Concerts gratuïts i visites guiades pels espais verds de la ciutat

Una de les cites anuals indispensables de tot melòman i amant de la natura com cal és el cicle de concerts Música als parcs que se celebra cada any entre juny i fins a final d'agost als espais verds de Barcelona. Una bona manera d'acostar-se als diversos jardins de la ciutat i gaudir de la música a l'aire lliure. Aquesta sèrie de concerts d'estiu gratuïts als jardins i parcs de la ciutat, organitzat per l'Ajuntament de Barcelona, inclou diferents estils de música, com clàssica i jazz, entre més.

La sessió inaugural de Música als Parcs 2019 va anar a càrrec d'Eva Fernández actuant al parc de la Barceloneta. La cantant i la seva banda van presentar el disc Yo pregunto, una selecció de poemes de Pizarnik, Storni, Costafreda i Cortázar. Cada setmana, una formació musical, corals, escoles de música o orquestres toquen a un dels 34 espais verds de la ciutat.

El Park Güell acollirà el concert de cloenda. Wom's collective, el quintet femení liderat per Laia Fortià i Clara Luna acompanyades per Anaïs Vila, Gessamí Boada i Magalí Datzira, amb una llarga i sòlida trajectòria als escenaris de festivals i sales de concerts, oferiran tancaran el cicle en un espai privilegiat. Això serà divendres 30 d'agost a les 21.00 h.

Abans, però, encara hi ha l'oportunitat d'assistir a un bon grapat de concerts repartits per tota la ciutat: Trio Jakob (Jardins de la Font dels Ocellets, 24/07 – 21 h), Jofre Fité Trio (Jardins de Josep Goday i Casals, 25/07 – 21 h), Aura Duo (Turó Park, 26/07 – 21 h), Aslan Ensemble (Parc de les Glòries, 30/07 – 21 h. Parc de Joan Miró, 31/07 – 21 h), Químic Trio (Parc de la Ciutadella, 01/08 – 21 h), Le Due Donne (Parc de la Ciutadella, 08/08 – 21 h), Trio Jakob (Parc de l'Estació del Nord, 14/08 – 21 h), Primo Tempo (Jardí de Rubió i Lluch, 21/08 – 21 h), Bernat Català (Parc de la Ciutadella, 22/08 – 21 h) i el concert final del quintet WOM's Collective (Park Güell, 30/08 – 21 h). Aquí teniu el programa (PDF) del cicle per a més informació.

A més de poder gaudir de la música en directe i de la fresca que proporcionen els parcs i jardins, també podeu seguir les visites guiades per alguns d'aquests espais com ara el Turó Park, el parc de Joan Miró, el Parc de la Ciutadella o el camí ple de vegetació a tocar de la Diagonal que va des de la Creu de Pedralbes fins als jardins de la Font dels Ocellets. Les visites guiades tenen places limitades i cal reservar plaça prèviament a través del web de la Fàbrica del Sol.

 

Activitats relacionades