52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

La rata pirata i altres aventures per créixer

El Petit Cineclub estrena pel·lícula pel mes de febrer

Qui és aquest bandoler emmascarat al mig del camí? Per què assalta els viatgers i què vol robar? Diners? Joies? No! S'emporta tota mena de queviures que portin al damunt: vol pastes, galetes i brioixos, vol xocolata i pastissos, vol fruita i verdures i qualsevol menjar que pugui ensumar! És La Rata Pirata, la rata més llaminera i golafre de tota la contrada, lladre de camins que roba per donar-ho als... ah, no, que ella no reparteix entre els pobres, s'ho menja tot i no comparteix ni una molla de pa, ni un bri d'herba. Aneu amb compte!

La pel·lícula del Petit Cineclub per al mes de febrer, integrat en el Barcelona Districte Cultural, es basa en un conte escrit per la Julia Donalson l'any 2011 i il·lustrat magníficament per l'Axel Scheffler. La prolífica parella, referents de la literatura infantil moderna, és autora d'altres històries adaptades al cinema que també han estat a la cartellera recent del circuit cultural com Zog, dracs i heroïnes, El Nadal del senyor Branquilló i l'Escombra voladora o El Grúfal i la Grufaleta.

The Highway Rat, pel·lícula d'animació dirigida per Jeroen Jaspaert, té una durada de vint-i-nou minuts i va dirigida a un públic a partir de tres anys. La sessió cinematogràfica es complementa amb tres curts sobre l'aventura de créixer: El tigre sense ratlles (Raúl Robin Morales, 8') que busca les franges perdudes a tot arreu menys en ell mateix, Dos tramvies (Svetlana Andrianova, 10') que tracta la capacitat d'acceptar el canvi de rols dins la família amb el pas del temps i Kuap (Nils Hedinger, 8'), la història d'un capgros que té pressa per ser una granota.

Les quatre històries es poden veure al CC Zona Nord (10/02 - 17.30 h), al CC Besòs (16/02 - 17.30 h), al CC Vil·la Urània (19/02 - 17.30 h), al CC Urgell (20/02 - 17.00 h), al CC Matas i Ramis (20/02 - 11.30 h), al CC Casa del Rellotge (Sala Maremar, 21/02 - 12.00 h), a l'Auditori Sant Martí (25/02 - 17.15 h), al CC Baró de Viver (26/02 - 18.00 h) i al CC Cotxeres Borrell (26/02 - 18.00 h). A causa de possibles canvis de darrera hora per les restriccions de la Covid-19, us recomanem confirmar dia i hora amb el centre.

Entrades gratuïtes, només cal reservar-les uns dies abans i tenir en compte que, si finalment no hi podeu anar, retornar-les per tal que altres persones puguin accedir-hi. Hem hagut de reduir l'aforament i hi ha poques localitats. Aquí us expliquem com fer la reserva i la devolució.

Activitats relacionades