52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

La Regadora refresca l’estiu a la Rambla Prim

CC del Besòs i el Maresme
08, 16, 18, 23, 25 i fins al 26/07/2024
  • Circ
  • Tallers

Quatre espectacles de carrer, una exposició i un taller al CC del Besòs i el Maresme

Quan els carrers eren encara de terra i calia evitar la polseguera a l’estiu, es treia la regadora per ruixar-los i refrescar l’ambient. Amb la mateixa intenció de fer més suportable la calor, el CC del Besòs i el Maresme surt a la Rambla Prim per presentar la sisena edició del festivalet de clown La Regadora.

Des de la fusió de la ciència i el circ fins a la màgia del clown, el cicle ofereix una programació variada i captivadora que faran les delícies de tota la família. A més, La Regadora també inclou una exposició i un taller gratuït!

 
Sóc la teva FÍSICAH
16/07 – 19.00 h
Mitjançant un personatge absurd i excèntric, Oriol Borràs fusiona la física i el circ, explica les lleis de Newton, fa una desfilada en honor als físics més importants de la història i introdueix la superposició quàntica amb una roda cyr. Aquest espectacle és una oportunitat única per descobrir la poesia amagada darrere de la física, tot gaudint d'una proposta plena d'energia i adrenalina.

 
Vintash!
18/07 – 19.00 h
La companyia LollyPop, formada per l’Ale Risorio i la Paula Hening, celebra la idiotesa humana amb vinils, copes i taps de suro. Els personatges Lolly i Pop utilitzen la manipulació, la màgia i les proeses més absurdes per portar el públic a un final d'alt risc. Amb una presència encantadora i còmica, el duo farà riure i gaudir d'un espectacle inoblidable.

 
Nas arrelat
23/07 – 19.00 h
La cia Mabsutins presenta un show on el pallasso Denguito, carablanca i artista de circ tradicional, torna a la pista. Acompanyat per tres músics d’orquestra professionals (que resulten ser els tres pallassos delirants Peshosho, Birutilla i Fúfur), ofereix una selecció dels seus millors números. Aquesta combinació de circ i música en directe garanteix una vetllada plena de riallades i moments imprevisibles. Un espectacle "nas-cessari" per a tota la família!

 
Wet floor
25/07 – 19.00 h
Abans no arribin els artistes i comenci l'espectacle, l'escenari ha d'estar net com una patena. La persona de la brigada de la neteja s'hi deixarà la pell, però el que havia de ser una tasca sense cap dificultat pot arribar a convertir-se en un petit desastre! La cia Crisclown brinda una comèdia eixelebrada que farà esclatar de riure el públic. Cristina Solé, coneguda pels seus treballs amb Los 2play, Circus Klezmer i Circo Imperfecto, presenta el seu primer solo de clown.

 
A més dels espectacles, no deixeu escapar l'exposició El poder del nas vermell (del 8 al 26 de juliol) amb imatges d’en Diego Ibarra Sánchez. Aquesta exposició fotogràfica documenta l'expedició de Pallassos Sense Fronteres al Líban que va difondre el somriure i la il·lusió entre milers de nens afectats per la guerra. Les instantànies capturen moments de bellesa humana i esperança enmig de la desolació. D’aquesta experiència en va néixer la companyia Mabsutins, recollint la paraula àrab "mabsut" que significa "content".

Per a qui vulgui anar més enllà de fer de públic, el taller gratuït Vine a descobrir el poder del nas vermell! (08/07 – 17.30 h) ofereix una experiència pràctica per viure el poder transformador del riure. Conduït per la companyia Mabsutins, la càpsula oberta de circ permetrà posar-se el nas vermell i veure el món des d’una perspectiva diferent.

Activitats relacionades