52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

La revetlla de Sant Joan als Centres Cívics

Públic familiar
Xarxa de Centres Cívics de Barcelona
Juny 2022
  • Familiar
  • Gastronomia
  • Tallers

Aquestes propostes ja han passat

Coques, fanalets, menjar, festa, llum i petards, els protagonistes de la festa

La revetlla de Sant Joan és una de les festes populars més esperades de tot l'any. El solstici d'estiu marca l'entrada a l'estació del sol per excel·lència. Claror fins a les nou de la nit tocades, bones temperatures, roba lleugera... tot convida a celebrar la revetlla a l'aire lliure. La gresca està assegurada als centres cívics!

Molts tallers monogràfics arriben als equipaments per aprendre a fer coques delicioses, com els dels CC Cotxeres Borrell i CC Vil·la Florida; per preparar un menú de festa per celebrar la revetlla de la mà del CC Vil·la Urània o per gaudir amb els més petits d'un taller de fanalets de Sant Joan al CC L'Elèctric.

Altres centres cívics com el CC El Coll - La Bruguera ens proposen celebrar la revetlla amb les millors havaneres i rom cremat el 19 de juny a partir de les 20 h. I centres com el CC Casa Orlandai celebren la nit com cada any amb un sopar a càrrec del Cafè Orlandai Cooperativa i amb un ball a ritme de focs i petards, el dia 23 de juny també a partir de les 20 h.

Els carrers de la ciutat s'omplen de llum i festa! T'ho perdràs?

Activitats relacionades