52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Les beques del Fòrum Fotogràfic Can Basté 2020

CC Can Basté
Fins al 31/01/2020
  • Fotografia

Lara Amat i Andrés Solia s'emporten una beca de 2.000 euros

Clausurat el 16è fòrum de fotografia de Can Basté, que es va celebrar entre el 24 i el 28 de novembre, cal fer balanç del resultat obtingut.

Després de la defensa dels quinze projectes seleccionats davant del jurat format per la Myriam Meloni, la Irene de Mendoza i la Lourdes Delgado, es va fer públic el resultat final. El fòrum 2020 resol, per unanimitat, premiar amb una beca de 2.000 euros per tal de desenvolupar els projectes expositius a la Sala Cava del centre Exercicis per imaginar un volcà de la Lara Amat i How to build a fence de l'Andrés Solia. La feina de la Laura Rabadán Tomàs Com un petó al cor va rebre un accèssit.

La proposta de la Lara Amat és una sèrie d'exercicis per fer reviure un volcà de la Garrotxa que va entrar en erupció fa uns vint-i-vuit mil anys tot estudiant-ne les restes i els rastres que ha pogut trobar per la zona. La segona beca, per a l'Andrés Solia, explora a partir de les fotografies que el Google Maps proporciona sobre el camp de refugiats de Calais conegut com "la jungla" la imatge que transmeten els mitjans de comunicació de les persones refugiades. L'obra de la Laura Rabadán Tomás afronta el silenci, la por, la vergonya i la culpa que genera la violència de gènere i els abusos en l'àmbit privat. Els tres projectes s'exhibiran durant el 2021 al CC Can Basté.

Recordeu que fins a final de gener es mostren les tres exposicions del fòrum. A la Sala Cava hi trobareu Encarnados del fotògraf gallec Tono Arias, si pugeu fins a la Sala Golfes coneixareu les Different shades of blue que presenta la Myriam Meloni i al vestíbul s'hi exposa el projecte col·lectiu Vostè no és aquí.

D'esquerra a dreta, els tres projectes: Exercicis per imaginar un volcà, How to build a fence i Com un petó al cor.

Activitats relacionades