Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

L'Escoleta de Cultura del CC Can Clariana Cultural

Centre Cívic Can Clariana Cultural
2022
  • Cinema
  • Dansa
  • Música
  • Teatre

T’agrada anar al teatre? Gaudeixes de la dansa, el circ, el cinema i la música? Empodera't com a públic!

A l'Escoleta de Cultura del Centre Cívic Can Clariana Cultural volen treballar la mirada cap a la cultura i adquirir eines per a gaudir-la, també, des d’una mirada més crítica com a espectadors. Alternaran els espectacles i projeccions amb sessions de treball i debat. Enriquiran els coneixements dels espectadors i gaudiran de la cultura des d’altres prismes.

Amb el retorn a l'activitat presencial i amb l'acompanyament que ofereix a l'equipament l'EQUICOM, el centre cívic ha volgut posar en marxa el projecte en un format que alterna l'assistència a espectacles i projeccions de cinema amb sessions de treball, debat i anàlisi, que seran conduïdes per l'Eduard Garcia, dramaturg, actor i professional de les arts escèniques i audiovisuals. 

 
L'Escoleta de Cultura vol ser un projecte sostingut en el temps que pretén, entre altres coses, fer xarxa amb diferents Centres Cívics a través dels seus espectacles i de la programació de cicles com el Barcelona Districte Cultural i el Pantalla Barcelona per crear una escola d'espectadors que es converteixi en una comissió de programació del centre cívic. 

Vols formar part de l'Escoleta de Cultura del Centre Cívic Can Clariana Cultural? Aquí et deixem més informació!

Activitats relacionades